До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все буде добре: вітрини київського ЦУМу прикрасили підбадьорливими постерами

На знак підтримки мешканців столиці вітрини київського ЦУМу прикрасили постерами з життєствердними гаслами "Все буде добре!" й основними правилами безпеки, яких варто дотримувати під час карантину.

До світового флешмобу, у якому раніше вже взяли участь універмаги Італії, Франції та Іспанії, розміщуючи плакати з підбадьорливими закликами на вітринах крамниць, долучився і київський ЦУМ. В Україні в підтримку флешмобу виступили ЦУМ, Фонд Ріната Ахметова та Інститут когнітивного моделювання за підтримки МОЗ України. 13 квітня 2020 року організації підписали Меморандум, метою якого є забезпечення максимально ефективної інформованості населення про правила безпеки в період пандемії COVID-19.

Реклама

Нагадаємо, що Фонд Ріната Ахметова надає підтримку МОЗ України з перших днів кризової ситуації. "Тепер ми робимо черговий важливий крок. Разом з командою головного універмагу країни розповідаємо, що коли дотримувати правил, які розроблено за підтримки МОЗу, то карантин закінчиться швидше. Ця яскрава, соковита, весняна кампанія говорить про те, що є всього кілька кроків, які потрібно зробити для позитивного результату в боротьбі з вірусом", — говорить Наталя Ємченко, член Наглядової Ради Фонду Ріната Ахметова.

<b>витрины цум</b>

Серед основних кроків: добровільна самоізоляція, дистанційна робота та навчання, онлайн-шопінг і дотримання базових правил гігієни. Водночас учасники флешмобу закликають людей бути єдиним цілим, залишаючись вдома, адже тривалість карантину багато в чому залежить від дій і відповідальності кожного з нас. Стати частиною флешмобу в соціальних мережах можна залишивши під постом хештег #всебудедобре.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.