До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

#VOGUECHOICE: 3 ідеальні літні образи з київського ЦУМу

#VOGUECHOICE – спільний спецпроект українського Vogue і київського ЦУМу, у межах якого fashion-редактор Vogue UA Веня Брикалін складає красиві і практичні образи. Перший матеріал ми присвятили темі ідеального літнього гардеробу.

Сонячний промінь

Жовтий – один з найпопулярніших відтінків цього літа. Його можна як носити самостійно, експериментувати з кількома відтінками однієї гами, так і поєднувати з класичним білим кольором. Ідеально доповнять цей дует фактурні аксесуари в золотисто-піщаній гамі – поясна сумка Nanushka і мюлі на стійких підборах Bally.

[COLLAGE id=9;]

Реклама
Романтика на кожен день

Додати романтичних нот у повсякденний літній гардероб набагато легше, ніж здається, і не потрібно для цього одягатися в кілометри мережива або квітковий принт. Ніжний рожевий відтінок сарафана, біла бавовняна футболка і босоніжки на плетеній підошві – поєднання, чудове для тривалих променадів уздовж моря, для досліджень нових міст, і навіть, якщо влітку все-таки доведеться прийти в офіс.

Невимушена елегантність

Літні вечори – це окреме задоволення. Їх можна проводити як на галасливих терасах в оточенні подруг, так і насолоджуватися концертами класичної музики просто неба. Образ для такого проведення часу нехай буде максимально елегантним – класичні штани-дудочки, жіночна блуза з актуальними сьогодні пишними рукавами і витончені аксесуари.


[COLLAGE id=7;]

Купити представлені образи в київському ЦУМі.

Видео: Anna Bugakova

Стиль: Venya Brykalin

ЦУМ Тенденції весна-літо 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.