До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Угода року: що купити на масштабному Garage Sale в київському ЦУМі

У київському ЦУМі з 13 по 17 серпня відбудеться грандіозний GARAGE SALE зі знижками на колекції минулих сезонів до 90%. Представлені тут будуть такі міжнародні бренди, як See by Chloe, Red Valentino, Philosophy, Alexa Chung, Nanushka та багато інших. Ми заздалегідь ознайомилися з асортиментом і вибрали речі, які хочеться взяти із собою в новий сезон за найвигіднішими цінами.

В офіс

1 вересня — сакральна дата, яка означає, що розслаблений літній настрій вже позаду й час повертатися до активних робочих буднів. В аутлеті київського ЦУМу є чимало речей, які допоможуть зробити це максимально ефектно. Серед наших фаворитів — класичні лодочки Stuart Weitzman, блуза з бантом Diane Von Furstenberg і строга спідниця А-силуету Tory Burch. Зустріти осінь елегантно допоможе широкий вибір піджаків. Серед них моделі з ідеальною посадкою Philosophy di Lorenzo Serafini, розслаблений французький шик Isabel Marant Étoile і трохи зухвалості ALEXACHUNG.

Реклама

<b>TSUM_SALE_1</b>

Денім назавжди

Одне з головних правил шопінгу під час розпродажу — купувати речі, які не втратять актуальності із закінченням модного сезону. Денім вже давно посів своє місце в сучасних гардеробах, тому мало його не буває. Радимо звернути увагу на куртку з деніму One Teaspoon, джинси Citizens of Humanity, модель з ідеальною посадкою Agolde і денім IRO, що відсилає до 1980-х.

<b>TSUM_SALE_2</b>

Вечірка

Щойно коронавірус остаточно відступить і масові заходи повернуться знову в наше життя, попит на святкові образи неабияк підвищиться. Пропонуємо працювати на випередження й вибрати щось яскраве та непрактичне вже зараз. Це можуть бути як елегантні босоніжки Aquazurra або сатинові No.21 смарагдового відтінку, так і щось більш несподіване — сандалі Sophia Webster з декором у вигляді метеликів або мюлі з пір’ям Tory Burch.

<b>TSUM_SALE_3</b>

Суконь для найяскравішої вечірки на Garage Sale також буде досить — диско-настрій The Kooples, бездоганна елегантність RED Valentino і варіації на тему білизняного стилю IRO.

<b>TSUM_SALE_4</b>

100% комфорту

Комфортний і розслаблений одяг за останні пів року став невіддільною частиною нашого життя, а трикотаж, на думку мисливиці за трендами Лі Еделькорт, стане головним матеріалом у колекціях брендів. Серед наших улюбленців — худі з іронічними гаслами The Art of Scribble, светр найніжнішого в’язання Isabel Marant Etoile, затишний кардиган Tory Burch і сукня-светр Gaëlle Paris, подібна до хмари.

<b>TSUM_Sale_5</b>

Більше образів чекають на вас на 7 поверсі київського ЦУМу (LOFT) з 13 по 17 серпня, а також на сайті outlet.tsum.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.