До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова капсульна колекція T.Mosca х ЦУМ, натхнена 1980-ми

Київський ЦУМ відкрив осінній сезон колаборацією з українським брендом T.Mosca. Нова капсульна колекція трикотажу натхнена іконами моди 1980-х і закликає любити себе.

На колекцію надихнули такі відомі жінки, як Мадонна, Джейн Фонда і Сінді Кроуфорд, які були прикладами мотиваційної трансформації, активної позиції та любові до себе в 1980-х і є такими нині. Спільна колекція ЦУМу й T.Mosca створена "для впевнених у своїй індивідуальності жінок, що ведуть активний спосіб життя без огляду на вік", — каже Оксана Шаповалова, дизайнерка T.Mosca.

Реклама

Баїнг-директорка ЦУМу Ольга Чайка також зазначає, що спільна з брендом колекція підтримує "спортивний тренд, що й далі тримає провідні позиції в модній індустрії". Кожен образ продуманий до найменших деталей: трикотажні кардигани, сукні, об’ємні светри, штани, шорти й топи в насичених і глибоких кольорах фуксії, темно-зеленого, фіолетового, чорного й білого доповнені яскравими смугами й ремінцями. Водночас для капсули використали пряжу з переробленої сировини, а до кожного виробу додається сертифікат якості.

"Мода — це завжди діалог з попереднім сезоном, поколінням. Ми хочемо, щоб дівчата проєкціювали власне самовизначення, і пропонуємо варіанти, як втілити свій стан у новому амплуа. Адже мода — це повноцінне вираження через колір і форму", — говорить Катя Квіт, дизайнерка T.Mosca.

Фото: Андрій Лищук
Стиль: Владислав Чабаненко
Модель: Анастасія Кучеренко
Макіяж і зачіски: Наталі Чекаті

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.