До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вдома: безпечний шопінг разом з київським ЦУМом

Карантин — це не привід відмовлятися від приємних емоцій, які, зокрема, дарує шопінг. Київський ЦУМ в умовах поширення коронавірусу робить все, щоб процес купівлі був не тільки приємним, але й безпечним. Універмаг безоплатно доставляє в усьому Києві — послуга "Виїзне примірювання", коли вибрані на сайті tsum.ua позиції можна приміряти вдома й тільки після цього сплатити за них. У регіони пересилають також безоплатно із будь-яким чеком і в разі попередньої сплати на сайті. Тут європейські ціни й зафіксовано курс, що робить шопінг у ЦУМі ще вигіднішим. Ми уважно ознайомилися з асортиментом і вибрали найгарячіші новинки весни.

Сукня

Яка ж це весна без нової сукні? Поки всі сидять вдома, саме час замовити собі цілу купу моделей і неспішно вибрати вподобане, щоб вийти з карантину у всеозброєнні. Наші фаворити — чуттєва The Kooples на дрібних ґудзиках, свіжий погляд на sleep-dress в інтерпретації марки Nanushka, саме втілення весни в сукні RED Valentino, вічно актуальний квітковий принт у Ba&Sh і божевільні паєтки Roland Mouret, адже свято нам буде потрібне як ніколи.

Реклама

<b>ПлатьяЦУМ</b>

Взуття

Поки одні кажуть, що взуття багато не буває — ми впевнені, що на сезон цілком досить 5-6 пар, головне правильно їх підібрати. Нехай цієї весни ваші ноги прикрашають напівчоботи в ковбойському стилі Versace, мінімалістичні ботильйони Kurt Geiger, замшеві мюлі Aquazzura чи босоніжки на щодень AGL, а разом з новими Fila виконати мінімум на 10 000 кроків і зовсім не буде важко.

<b>ОбувьЦУМ</b>

Жакети

Жакет, безсумнівно, основа весняного гардероба. У сучасних дівчат їх у шафах уже більше, ніж суконь. Це й не дивно, адже поєднувати їх можна абсолютно з усім. Настрій вони також можуть передавати різний — дух епохи диско у Philosophy, ненудна класика в Barbara Bui, завжди актуальний білий у RED Valentino, модель на всі пори Rag & Bone або трендова шкіра з нальотом ретро у Nanushka.

<b>ЖакетыЦУМ</b>

Сумки

Сумок у київському ЦУМі стільки, що додому доведеться замовляти цілу вантажівку — від інстаграм-хітів Cult Gaia і Sensi Studio до лаконічних бестселерів на пояс Bally, мініатюрних красунь Aspinal of London і містких рюкзаків на всі випадки життя McQ Alexander McQueen.

<b>СумкиЦУМ</b>

Джинси

У будь-якій незрозумілій ситуації купуємо джинси — з ними комфортно й доречно скрізь. Якщо колекція деніму в шафі вже й так вражає, то варто звернути увагу на щось цікаве — асиметричну модель Ksenia Schnaider, ретро-джинси з грубої бавовни Golden Goose і моделі з високою посадкою Rag & Bone та IRO. Знову актуальні в цьому сезоні світлі джинси варто шукати у Nanushka.

<b>ДжинсыЦУМ</b>

Більше товарів шукайте на сайті tsum.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.