До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова реальність: капсульна колекція VALERY KOVALSKA х ЦУМ

У розпал осіннього сезону київський ЦУМ представляє колаборацію з українським брендом VALERY KOVALSKA. Нова капсульна колекція — мінігардероб для сучасної жительки мегаполісу.

VALERY KOVALSKA х ЦУМ

Спеціально для ЦУМу Валерія Ковальська розробила практичну капсулу під назвою FASHION Fall-IN, вихідною точкою під час створення якої слугував digital-світ і його переплетення з реальністю. Капсула охоплює три історії, у яких дизайнерка пропонує пограти з яскравими образами: Rock'n'roll attitude, Sporty chic і High street. Сasual-лінійка складається з 30 повноцінних образів, які комплементарно доповнюють один одного. Бомбери, яскравий і стильний трикотаж, боді та легінси з візерунками доповнені дизайнерськими утепленими панамами. Всі моделі прикрашені як принтами, так і виготовлені в палітрі осінніх кольорів, що уособлює прагнення дизайнерки досліджувати дуалізм сучасної жінки в соціальному житті.

Реклама
VALERY KOVALSKA х ЦУМ
VALERY KOVALSKA х ЦУМ
VALERY KOVALSKA х ЦУМ

"Лімітована капсульна колекція VALERY KOVALSKA x ЦУМ — наша жовтнева прем’єра в напрямі співпраці з українськими дизайнерами. Вона вирізняється характерним для бренду складним кроєм, конструкторськими рішеннями й демократичними цінами, що дасть змогу більшій кількості прихильниць марки придбати вподобані моделі. Запрошуємо всіх у ЦУМ і на tsum.ua. Дякуємо Валерії за співпрацю з нами", — коментує колаборацію баїнгдиректорка ЦУМу Ольга Чайка.

VALERY KOVALSKA х ЦУМ
VALERY KOVALSKA х ЦУМ
VALERY KOVALSKA х ЦУМ

Працюючи над колаборацією, Валерія Ковальська залишилася віддана своїй творчості в напрямі sustainability. Всі лекала колекції FASHION Fall-IN було розроблено в цифровому форматі, а залишки від виробництва спрямовано на благодійні цілі або перероблено. Брелоки-логотипи надруковано на 3D-принтері з біорозкладного матеріалу. Кожна модель капсули має спеціальну бирку з особистим підписом дизайнерки і додатково кастомізується під кожного клієнта в момент продажу.

VALERY KOVALSKA х ЦУМ
VALERY KOVALSKA х ЦУМ
VALERY KOVALSKA х ЦУМ

"Капсульна колекція з ЦУМом — одкровення. Одкровення кожного з нас у сучасному світі, охопленому гаджетами, коли ми сплітаємося воєдино з віртуальним світом, який є невіддільною частиною нового СЬОГОДНІ. Ми створили Daily Armor як уніформу сучасності", — зазначає дизайнерка Валерія Ковальська. Речі з капсули VALERY KOVALSKA x ЦУМ ексклюзивно представлені ​​на 3-му поверсі ЦУМу і на tsum.ua.

VALERY KOVALSKA х ЦУМ
VALERY KOVALSKA х ЦУМ
VALERY KOVALSKA х ЦУМ

Над зніманням працювали:

Фотограф: Сергій Васильєв

Відео: Олексій Брагарник

Продюсер: Марія Сафарян

Стилісти: Олена Сташенко, Марія Сафарян

Монтаж: Настя Косач

Модель: Валерія Ковальська

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.