До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вибираємо подарунки з Пилипом Власовим

Міжнародний жіночий день — свято з притаманним йому сильним феміністичним духом, про який сьогодні говорять все частіше й голосніше. Однак традиція дарувати й отримувати цього дня дарунки все одно є незмінною, та й привід зробити приємне близьким людям ніколи не буде зайвим. Головний редактор Vogue UA Пилип Власов відвідав київський ЦУМ — шопінг-простір, де представлені бренди на будь-який смак, і запропонував свої варіанти подарунків, які оцінить багато дівчат.

Кросівки

Сучасні дівчата дуже активні — бігають марафони, пересідають з автомобілів на самокати й багато ходять пішки, опікуються доброчинними ініціативами, багато працюють і за день встигають зробити мільйон справ. У такому коловороті не обійтися без класних нових кросівок. У ЦУМі їхній вибір просто величезний — від дизайнерських моделей Versace до екобренду Veja, який любить герцогиня Кембриджська, Емма Вотсон і Маріон Котіяр.

Реклама

<b>Sniekers_TSUM</b>

Предмети інтер’єру

Як людина-візуал я готовий звідусіль везти цікаві речі для дому. Вважаю, що саме деталі наповнюють простір навколо нас життям. Колегам на 8 березня я теж хочу подарувати щось пов’язане з домашнім затишком. Обожнюю свічки Ralph Lauren Home й аромати для дому Baobab Collection, які нерідко порівнюють з артоб’єктами. Загалом на п’ятому поверсі ЦУМу можна втратити лік часу.

<b>Home_TSUM</b>

Аромат

Аромат — ще одна безпрограшна ідея для подарунка, але робити це потрібно тільки для найближчих і коханих людей. На першому поверсі ЦУМу представлена ​​величезна кількість парфумерних брендів, гідних зайняти місце на приліжковій тумбочці. Можу вирізнити британців Atkinsons — бренд зі 150-річною історією, популярних сьогодні Jo Malone, аромати яких можна нашаровувати один на одного й почуватися справжнім парфумером, прогресивних шведів Byredo, що працюють під девізом "Менше — це іноді більше".

<b>Parfums_TSUM</b>

Streetwear

Streetwear став невіддільною частиною нашого життя, а нове худі або круті джинси ніколи не будуть зайвими. До того ж у ЦУМі відкрилася ціла зона, присвячена вуличній моді. Там можна знайти такі бренди, як Fred Perry, Carhartt WIP, Stussy, Obey, Eastpak, Champion та українських Riot Division, Act1, Ksenia Schnaider, m0d44.

<b>Streetwear_TSUM</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.