До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зустрічаємо Новий рік у сукнях-кольчугах з нульових

"Голі" сукні-кольчуги, що складаються з сотень маленьких кристалів, цього сезону знову очолили вішлисти знаменитостей. Смілива блискуча сукня Періс Гілтон, яку вона вбирала на свій 21-й день народження 2002 року, – актуальна і тепер. Так звану chainmail dress – сріблясту металізовану сукню, що нагадує кольчугу, можна побачити як на Кім Кардаш'ян, так і на Ельзі Госк.

Кім Кардаш'ян

Провокаційні і зухвалі 2000-і передбачувано повернулися на модну арену, а багато знаменитостей через 15-20 років вирішили повторити культовий образ гламурної ікони Періс Гілтон. Так, Кендалл Дженнер відсвяткувала свій день народження в такій самій сукні та навіть не приховувала, хто її надихнув, Кім Кардаш'ян вже кілька разів з'являлася в інтерпретаціях сміливого металічного вбрання, та навіть К'яра Ферраньї не змогла втриматися перед "голою" сукнею з кольчуги.

Реклама
Періс Гілтон
Кендалл Дженнер

Питання, в чому зустрічати Новий рік, можна вважати вирішеним. Зірки вишикувались так, що у сукні з кольчуги практично немає конкурентів. До того ж вона вписується в головний дрес-код новорічної ночі цього року – металічний. Сміливу сукню з сотень кристалів можна вдягнути зі сріблястими човниками за прикладом Белли Хадід, а можна взагалі вибрати блискучий бра і струмливу спідницю довжини максі, як це зробила Ельза Госк на червоній доріжці Fashion Awards 2019.

К'яра Ферраньї
Белла Хадід
Ельза Госк

Натхненний модою нульових і прикладами Періс Гілтон, Кім Кардаш'ян та Белли Хадід, Vogue UA зібрав сяйні сукні з кольчуги, які знову стали актуальними в сезоні осінь-зима 2019/2020.

<b>голые платья</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.