До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Безпомилковий вибір: у чому зустріти Новий рік

Новий рік – значно ближче, ніж здається, тому пошуком ідеального образу краще зайнятися якомога раніше. Ми вирішили спростити завдання і уважно розглянули сезонні колекції трьох культових брендів – Saint Laurent, Dolce & Gabbana і Balmain, у кожній з яких знайшли чимало справді вартісних речей, які знадобляться потім ще не раз.

Saint Laurent
Saint Laurent

Складно уявити бренд, який міг би віртуозніше за Saint Laurent поєднувати у своїх колекціях ультражіночність і маскулінність. Креативний директор марки Ентоні Ваккарелло надихає дівчат ставати кращою версією себе, адже його ідеально скроєні двійки і зухвалі міні все-таки вимагають певної стрункості.

Реклама
Saint Laurent осінь-зима 2019/2020

Одним з джерел натхнення цього сезону стала колекція YSL 1971 з промовистою назвою "Скандал". Додати своєму святковому образу трохи провокації з присмаком французького шику можна за допомогою маленької чорної сукні з несподіваним вирізом у вигляді серця на спині, жовтогарячої міні з підкресленою лінією плеча або леопардового вбрання з бантом. У таких образах хочеться податись у найгарніший бар міста, слухати живу музику і просто насолоджуватися моментом.

<b>SaintLaurentNY</b>

Також до бутика Saint Laurent слід вирушати за ідеальним смокінгом – чорним або білим, адже не дарма саме мсьє Сен-Лоран розбив свого часу мільйон жіночих сердець тим самим Le Smoking.

<b>SaintLaurentSmoking</b>

Dolce & Gabbana

Бренду Dolce & Gabbana не потрібно пояснювати, яким має бути ідеальне вбрання для свята – настрій вічного Dolce Vita закладений в його ДНК. Доменіко Дольче і Стефано Габбана, як ніхто, вміють привносити в наш світ свято, вгадувати бажання і просто робити жінок щасливішими.

Dolce & Gabbana осінь-зима 2019/2020

Осінньо-зимова колекція дизайнерів називається Eleganza, а кожен її образ нагадує про канонічну жіночність і забуте бажання почуватися найвродливішою. У новорічну ніч ці відчуття допоможуть вловити червоні сукні з пишними фатиновими спідницями, драматичні образи в стилі Моніки Беллуччі або натхненні італійським класичним мистецтвом. Їх легко уявити не тільки в розпал гучного свята, а й десь в опері або на класичному спектаклі.

<b>DGNY</b>

Balmain

Про сучасну дівчину Balmain Олів'є Рустен, креативний директор бренду, розповідає: "Вона – порушник спокою і не залежить від думки оточення. Вона зухвала, але при цьому парадоксальна: вона теж може бути милою і романтичною, вона може бути ангелом... або дияволом. Її неможливо класифікувати, тому вона притягує як магніт".

Balmain осінь-зима 2019/2020

Його слова якнайкраще підтверджують термін Balmain Army, яким нерідко характеризують прихильниць бренду – дівчат, які не бояться підкреслювати свою сексуальність і чуттєвість. Цього сезону дизайнер приправив фірмовий сексапіл Balmain диско-естетикою, для якої щедро використав розсип кристалів і напів прозорі фактури. До таких вбрань так і кортить додати запальних танців до ранку.

<b>BalmainNY</b>

Адреси магазинів:

SAINT LAURENT
ТЦ "Мандарин Плаза"
Київ, вул. Басейна 6, 1 поверх
Тел. (044) 585 38 48

DOLCE & GABBANA
ТЦ "Мандарин Плаза"
Київ, вул. Басейна 6, 1 поверх
Тел. (044) 459 46 06

DOLCE & GABBANA corner
Київ, ЦУМ, вул. Хрещатик 38, 1 поверх
Тел. (044) 225 56 50

BALMAIN
ТЦ "Мандарин Плаза"
Київ, вул. Басейна 6, 1 поверх
Тел. (044) 593 74 72

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.