До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кольорові шкіряні сукні — модний тренд цієї осені

Шкіряні сукні — один з головних трендів нового осіннього сезону, а отже вони обов’язково мають зайняти своє почесне місце в модному гардеробі. Крім класичних чорних образів зі шкіри, які є в арсеналі кожної дівчини, пропонуємо цього сезону зробити ставку на кольорові шкіряні сукні. У колекціях осінь-зима 2021/2022 багато брендів визнали саме нетривіальні відтінки шкіри гостромодною тенденцією цього сезону й показали свіжі інтерпретації суконь — від жовтого варіанта Jil Sander до бордового образу Hermes.

Isabel Marant

Минули часи, коли шкіряна сукня, яку вважали тільки елементом вечірнього дрес-коду, завжди мала провокаційний підтекст. Сучасна сукня зі шкіри — ідеальна спільниця на щодень і фаворитка серед streetstyle-зірок на Тижнях моди. Дизайнери в нових колекціях осінь-зима 2021/2022 переосмислили фасони й запропонували модницям жіночні сукні з акцентом на талії, варіанти розслабленого крою, шкіряні сукні сорочкового крою та моделі з незвичайними вирізами — до того ж кожна з цих суконь виготовлена з кольорової шкіри. Isabel Marant показали червоне вбрання з об’ємними рукавами в парі з козаками, Chloe прикрасили сукні відкритою лінією талії та легкою перфорацією на краях, а Courreges запропонували синій шкіряний сарафан зі сміливими бічними вирізами.

Реклама
Chloe
Courreges
Hermes
Jil Sander
Proenza Schouler
Salvatore Ferragamo

Vogue.ua зібрав 10 кольорових шкіряних суконь, які мають прикрасити осінній гардероб.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.