До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші кардигани сезону осінь-зима 2021/2022

Кардиган — одна з головних зірок осінньо-зимового гардероба. Він легко може стати і самостійною одиницею образу, і базовим полотном для стилістичних експериментів і багатошарового вбрання. Поточного сезону дизайнери зробили ставку на яскраві й принтовані, короткі й подовження моделі, пухнасті та грубого в’язання. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими кардиганами сезону осінь-зима 2021/2022.

Celine
Erdem
Coach

За базовими моделями, римувати які можна з будь-якими осінніми позиціями, радимо звернутися до колекцій Celine, Coach і Erdem. Еді Сліман презентував сірий в’язаний кардиган без ґудзиків, що затишно сусідив з плісованою сукнею й високими жокейськими чоботами. Ердем Мораліоглу заримував білосніжний пухнастий кардиган з відкладним коміром з мідіспідницею і головним взуттям сезону — платформами. А Стюарт Віверс продемонстрував модель із заниженою лінією плечей з наївними нашивками, що відсилають до безтурботного шкільного дитинства. Принти й написи зі студентських років з’явилися в колекції Philosophy di Lorenzo Serafini, яка була присвячена стилю препі. Носити такі кардигани бренд пропонує відповідно: зі спідницею в шкільному стилі, беретом і взуттям на грубій підошві.

Реклама
Philosophy di Lorenzo Serafini
Prada
Saint Laurent

Принти також були й у Prada. Модний Дім зробив ставку на оптичні ілюзії, прикрасивши кардигани візерунками в дусі опарту, римувати які ліпше з однотонним низом і високими чоботами пастельних відтінків. Saint Laurent повернули у світло софітів давно минулі епохи: в одному образі Ентоні Ваккарелло вміло обігрує металізовані міні з 1980-х і вовняні кардигани з візерунком "гусяча лапка". Не залишилися без уваги дизайнерів і яскраві кольори, що супроводжували всі колекції сезону осінь-зима 2021/2022. Chanel продемонстрували двоколірний подовжений кардиган, Blumarine показали комплект яскраво-червоного кольору, що складається з мінішортів і структурного кардигана, а Salvatore Ferragamo закцентували на насиченому зеленому, який стильно поєднувався зі штанами барви лаванди — головним кольором цієї осені.

Chanel
Salvatore Ferragamo
Blumarine

Vogue.ua зібрав шість кардиганів для теплих осінніх образів.

<b>кардиганы fw21/22 предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.