До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Довгі кардигани для перших осінніх холодів

Період міжсезоння — найнестабільніша пора року Саме в цей час доводиться вигадувати, що вдягнути, щоб не змерзнути, але й не запаритися, водночас не забуваючи про актуальність образу. Ідеальним компаньйоном у таку погоду стануть затишні в’язані кардигани, які в цьому сезоні осінь-зима 2021/2022 особливо вподобали дизайнери. Пропонуємо починати з придбання довгого й комфортного кардигана, який слугуватиме чудовою альтернативою осінній куртці.

Saint Laurent

Якщо раніше кардиган вважали лише елементом стилю бабусь, то в сучасному світі це головний елемент модного осіннього образу — від стилю препі до естетики кантрі. Неабияка перевага кардигана в тому, що він прекрасно римується з усіма речами в гардеробі. Ви можете сміливо комбінувати його не тільки з джинсами та сорочками, а й поєднувати з вечірніми сукнями, сексуальними боді, шкіряними ансамблями й елегантними спідницями. Подивіться на колекцію Еді Слімана для Celine — трикотажна сукня з буржуазним бантом легко знайшла спільну мову з довгим в’язаним кардиганом і шкіряними жокейськими чоботами. А тепер надихніться повсякденним осіннім образом з колекції Philosophy di Lorenzo Serafini: плісована спідниця, кашеміровий джемпер і подовжений кардиган у парі з грубими черевиками й кепі.

Реклама
Celine
Max Mara

На цьому любов дизайнерів до довгих кардиганів не закінчується. Дедалі більше брендів починають заглиблюватися у виробництво затишного й практичного трикотажу та пропонують свої варіанти в’язаних кардиганів. Max Mara цього сезону зробили ставку на подовжений кардиган з британськими візерунками, MSGM скомбінували яскраво-зелену модель з лакованою спідницею й кроп-топом, а Saint Laurent вив’язали червоний кардиган з чорними манжетами для вечірніх виходів.

MSGM
Prada
Chanel
Philosophy di Lorenzo Serafini
Johanna Ortiz

Vogue.ua зібрав 12 довгих кардиганів, яке стануть улюбленою річчю в гардеробі цієї осені.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.