До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші светри з подовженими рукавами

Зустрічати зиму цього року дизайнери пропонують у теплих светрах з подовженими рукавами, що являють собою один з головних трендів сезону осінь-зима 2021/2022. Ця затишна тенденція, можливо, і не найпрактичніша в повсякденному носінні, зате в такому светрі точно не змерзнути в мінусову температуру. Купуючи светр з рукавами розміру XXL, ви одночасно вбиваєте двох зайців, а саме: поповнюєте свій арсенал гостромодною моделлю, а також заощаджуєте на придбанні шкіряних рукавичок або пухнастих рукавиць. Пропонуємо поглянути на найактуальніші светри цього сезону.

Acne Studios

Дизайнери у власних колекціях осінь-зима 2021/2022 надали особливої уваги джемперам з екстрадовгими рукавами, до яких можна заховати долоні в холодну пору. Acne Studios вирішили пограти з пропорціями й показали вкорочений червоний светр з рукавами XXL, який можна носити зі спідницею-олівцем. Тим часом Philosophy di Lorenzo Serafini одягнули об’ємний светр на сорочку, додавши до образу мініспідницю й грубі черевики з білими шкарпетками, Loewe запропонували футуристичний образ, головним елементом якого став лавандовий джемпер, а Balmain подружили спідницю відтінку срібла з лимонним светром грубого в’язання.

Реклама
Philosophy di Lorenzo Serafini
Loewe
Balmain

На цьому фантазія дизайнерів не обмежилася. Gabriela Hearst продемонстрували заквітчаний бутонами светр з трикотажного ансамблю на щодень. Jason Wu поєднали червоний дірчастий светр зі струмливою спідницею довжини міді й білими ботильйонами, а Raf Simons показали варіант, подібний до довгої сукні.

Gabriela Hearst
Jason Wu
Raf Simons

Vogue.ua зібрав наймодніші светри з подовженими рукавами, у яких можна зігрітися цієї зими.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.