До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найактуальніші сукні в смужку весна-літо 2021

Поряд з невагомими квітчастими сукнями й романтичними образами, усипаними горошковим візерунком, почесне місце в колекціях брендів весна-літо 2021 посідають смугасті сукні. Дизайнери запропонували всілякі варіації класичного принту — від горизонтальних і вертикальних смуг різної ширини й відтінків до візерунків, що розмістилися в хаотичному напрямку на тканинах. Пропонуємо розглянути наймодніші смугасті сукні цього сезону й вибрати підхожий варіант для себе.

Versace

Смугасті сукні часто нагадують про морський відпочинок, тому в теплу пору року вони особливо актуальні. Jason Wu представили сукню-туніку з матрацними смужками, ідеальну для пляжного відпочинку. Дизайнер скомбінував бавовняну смугасту сукню вільного крою з модними сандалями на масивній підошві. Тим часом Versace показали найяскравішу версію літньої смугастої сукні, яка точно втішить модниць трендовими відтінками й актуальним фасоном. На сукні з фігурними вирізами сусідять неоново-зелені, червоні, жовті та фіолетові смужки. Не менш соковитий варіант весняної сукні помаранчевого відтінку, що здалеку подібний до поєднання спідниці з низькою лінією талії й топа, з’явився в колекції Gabriela Hearst. Такий образ сміливо можна використовувати в повсякденному житті, накинувши на плечі джинсову куртку або жакет.

Реклама
Gabriela Hearst
Christian Dior

Біблійні мотиви з’явилися в колекціях Christian Dior і Michael Kors Collection. Бренди звернулися до джерел нашого минулого й показали базові туніки вільного крою з вертикальними смужками. Сукні дизайну Марії Грації К’юрі, що поєднують відразу кілька відтінків смугастого візерунка, на талії зібрані за допомогою плетеного ременя, а туніки Майкла Корса в синьо-білу смужку виготовлені як максісорочки на ґудзиках і згодяться для спекотної літньої погоди. Сукні з найнезвичнішим смугастим візерунком прикрасили колекцію Louis Vuitton. З легкої руки Ніколя Жеск’єра шовкові сукні на тонких бретельках з несподіваними графічними смужками подружилися з гостромодним бомбером, більшим на кілька розмірів, і туфлями в чоловічому стилі.


Michael Kors Collection
Jason Wu
Louis Vuitton

Vogue.ua зібрав 10 модних смугастих суконь на щодень.

<b>платья в полоску</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.