До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід наймоднішими бомберами весна-літо 2021

Настала пора попрощатися з весняним пальтом і вдягнути замість нього модний бомбер, який цього сезону конкурує зі шкіряними куртками-косухами. У колекціях брендів весна-літо 2021 з’явилися бомбери із чоловічого плеча, шкіряні моделі, спортивні варіанти й акцентні куртки для особливих подій. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими бомберами сезону весна-літо 2021.

David Koma
Шкіряні

Якщо все ще сумніваєтеся в купівлі бомбера, то почніть зі шкіряної моделі, яка стане чудовою альтернативою для куртки-косухи. Головна перевага бомбера: не треба довго мізкувати над тим, із чим скомбінувати ретро-куртку, адже вона чудово доповнить як діловий образ, так і вбрання вихідного дня. У колекції Chanel представлена ​​чорна модель у формі куртки пілотів, яку бренд пропонує вдягати зі шкіряною спідницею, романтичною блузою й туфлями. Тим часом Rag & Bone легко заримували коричневий бомбер зі спортивними речами, а Celine накинули на плечі стьобаний бомбер поверх бавовняної сукні.

Реклама
Chanel
Rag & Bone
Celine

<b>бомберы кожа</b>

Oversize

Тренд на маскулінні силуети дістався й бомберів. Тепер бренди пропонують забути про приталені куртки й роблять ставку на вільні й об’ємні форми. Одним з показових прикладів є колекція Louis Vuitton весна-літо 2021, у якій Ніколя Жеск’єр оспівав гіпероб’ємний верхній одяг у парі з діловими штанами й ошатними сукнями. Вийшло небанально й практично. Тим часом шанувальниці елегантних жакетів знайдуть свою версію весняного бомбера в колекції Alessandra Rich, а дівчата, які віддають перевагу спортивному стилю, неодмінно закохаються в куртку з накладними кишенями Lacoste.

Louis Vuitton
Alessandra Rich
Lacoste

<b>бомбер oversize</b>

Спортивні

Спортивні бомбери, подібні до університетських курток американських студентів, цієї весни належать до найбажаніших моделей модниць у всьому світі. Streestyle-зірки одягають їх до широких джинсів з розрізами й кросівок, спідниць у складку й джемперів, джогерів і лонгслівів, а також зі звабливими мінісукнями. Наймодніші спортивні бомбери представлені в колекціях: Celne, David Koma, Miu Miu і Y/Project.

Celine
Miu Miu
Y/Project

<b>бомберы спорт</b>

Акцентні

Бомбер може не тільки стати логічним продовженням повсякденного або вечірнього образу, а й акцентною деталлю вбрання. Щоб вся увага була прикута до вас і вашої куртки, варто поєднувати ефектний бомбер з менш виразним одягом, як, наприклад, це роблять Celine. У своїй колекції Еді Сліман скомбінував базовий денім, спортивний топ, кросівки й атласний бомбер з ефектним малюнком. Якщо ж внутрішній максималіст потребує більшого, то даємо ще одну підказку: придивіться до яскравого червоного бомбера в Chanel і сріблястого варіанта в стилі диско у Miu Miu.

Miu Miu
Chanel
Celine

<b>бомбер нарядный</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.