До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-репортаж: як модниці носять лофери Prada

Цей сезон осінь-зима 2020/2021 нудним точно не буде. На вулицях головних столиць моди з'явилося відразу кілька взуттєвих фаворитів серед модниць. Так, дівчата беззастережно віддали своє серце черевикам-челсі Bottega Veneta, жокейським чоботам Chanel, а тепер ще й лоферам Prada. Елегантне лаковане взуття на масивній тракторній підошві стало об'єктом бажань багатьох streetstyle-зірок, серед яких Перніль Тейсбек, Софія Коельо і Вікі Радер.

Лофери Prada — довгограюча інвестиція в гардероб. Це класичне взуття поза часовими межами, проте саме цієї осені воно знову стало популярним. Щоб бути на одній хвилі зі streetstyle-зірками, радимо купувати лофери вже зараз. Модниці пропонують взувати лофери в поєднанні з білими або чорними шкарпетками, як у 1950-х роках. Дівчата комбінують лаковані лофери з сарафанами в стилі преппі, зі шкіряними штаньми і вовняними пальтами, зі спортивними трикотажними костюмами або з маскулінними жакетами в стилі 1990-х років і мінісукнями. Vogue.ua показує, як носять лофери Prada головні модниці від Нью-Йорка до Парижа.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.