До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: які пальта вибирають модниці цієї осені

Очевидно, що модне пальто — головна покупка осіннього сезону. Воно не тільки зігріває в холодну погоду, але й слугує тим елементом образу, на якому завше затримується погляд. Про те, які пальта показали дизайнери у колекціях осінь-зима 2020/2021, ми розповідали раніше, а зараз хочемо показати як streetstyle-зірки головних столиць моди інтерпретують ці тренди в повсякденному житті.

модные пальто осень-зима 2020/2021Streetstyle

Цього сезону модниці дедалі частіше йдуть від класичних нудних пальт у сторону цікавих фасонів, незвичних матеріалів і колірних рішень. Streetstyle-зірки вибирають пальта з перебільшено об’ємними рукавами: модна блогерка Леоні Ганне показує як носити чорне пальто з великими об’ємистими рукавами JW Anderson, а її колега Кароліна Даур демонструє стильне пальто зі спущеною лінією плеча й маскулінними рукавами Fendi. Інші дівчата не уявляють модного гардероба без шкіряних пальт, монохромних бежевих варіантів, вільних моделей, прикрашених картатим візерунком, і барвистих пальт, які замість сонця заряджають позитивом та енергією. Vogue.ua зібрав наймодніші пальта цього сезону й показав як їх носять streetstyle-зірки.

Реклама

<b>пальто стрит</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.