До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі сукні в лавандових відтінках весна-літо 2020

Пастельна колірна гама — один з головних трендів нового сезону. Серед ніжних і вершкових відтінків цього літа вся увага прикута до лавандової палітри — від холодних нот бузку до теплих лілових відтінків. У колекціях дизайнерів лавандова гама прикрашає чарівні сукні в стилі бохо, шовкові slip-dress, мереживні образи, мінімалістичні суворі вбрання й романтичні моделі з великими воланами й пір’ям.

Ulla Johnson

Сукні у відтінках лавандового морозива — нове захоплення дизайнерів. Givenchy показали елегантний варіант з глибоким V-подібним вирізом, який можна доповнити модними босоніжками з акцентом на великий палець, а Ulla Johnson оспівали богемну сукню із зіжмаканого на вигляд шовку — дизайнер пропонує комбінувати романтичне вбрання з плетеними сандалями. Тим часом Valentino зробили ставку на грайливе міні із численними шлярками й ніжним пір’ям.

Реклама
Givenchy
Valentino

Але це далеко не всі модні образи в ліловій гамі. Дівчата, які віддають перевагу мінімалізму, тішитимуться цього літа колекціями Max Mara й Emilia Wickstead. Бренди зосередилися на простому крої, щоб ніщо не відвертало уваги від глибокого лавандового відтінку. Крім того, Emilia Wickstead пропонують одягати строгу сукню з рукавичками в тон образу, що нині не тільки потрібний застережний захід, але вже й модний тренд.

Max Mara
Emilia Wickstead

Vogue.ua зібрав 10 літніх суконь у модному лавандовому відтінку.

<b>платья лаванда</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.