До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити пастельні відтінки цієї весни

Пастельна гамма кольорів – одна з улюблених серед модниць, особливо у весняно-літній період. Так, у цьому сезоні особливим попитом користуються відтінки повітряної солодкої вати, лимонного крему, фісташкового праліне й лавандового морозива. Vogue.ua зібрав найстильніші образи streetstyle-активісток і показав як вписати пастельні відтінки у свій гардероб.

Streetstyle

Небесно-блакитний

Важко втриматися від покупки речей в небесно-блакитних відтінках, та й не потрібно. Ця повітряна, ніжна і приваблива колірна гамма буде надійним товаришем цієї весни і виручить точно не один раз. Так, для прохолодних вечорів можна одягти затишний светр в ніжно-блакитному відтінку, для романтичного побачення вибрати плісироване повітряне плаття, а для ділової зустрічі – укорочений жакет або шовкову спідницю.

Реклама

<b>стрит голубой</b>

Світло-жовтий

Стриманий жовтий відтінок, що нагадує лимонний сорбет, обов'язково має з'явитися в гардеробі в цьому сезоні весна-літо 2020, як мінімум з двох причин. По-перше, це базовий відтінок, який з легкістю складе конкуренцію бежевій кольоровій палітрі, а по-друге, він бездоганно виглядає як на ділових брючних костюмах, так і на жіночних шовкових сукнях.

<b>стрит желтый1</b>

Лавандовий

Лавандовий відтінок – справжній антидепресант в модних образах. Цей солодкий колір чудово виглядає як сам по собі, так і в парі з білими і чорними деталями. Модниці надягають приглушений лавандовий відтінок з іншими ніжними кольорами, а також комбінують з яскравими акцентами у вигляді аксесуарів.

<b>стрит сиреневый</b>

Фисташковий

Серед модних відтінків цієї весни на особливу увагу заслуговує фісташковий. Носити цей цікавий і незвичайний відтінок досить просто. Так, модниці вибирають сукні довжини максі, міді або міні залежно від настрою і приводу, приміряють брючні костюми розслабленого крою для неформальних подій і накидають на плечі жакети прохолодними вечорами.

<b>стрит фисташка</b>

Ніжно-рожевий

З приходом тепла відмовитися від сірого та чорного одягу стає все простіше, особливо якщо йдеться про ніжно-рожевий відтінок, що нагадує солодкий зефір. Streetstyle-активістки відчувають наступ справжньої весни і починають задивлятися на речі в ніжних дівочих відтінках. Дівчата вибирають як монохромні рожеві образи, так приглушений відтінок полуничного морозива, який вплітають до інших кольорів у гардеробі.

<b>стрит розовый</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.