До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які светри вибирають скандинавські модниці цієї осені

Про скандинавський мінімалістичний стиль написано безліч статей і складено ще більше чеклістів, які допоможуть будь-якій дівчині перетворитися в типову жительку Копенгагена або Стокгольма. А їхній гардероб неможливо уявити без теплих речей — які светри вибирають модниці, за стилем яких стежать сотні тисяч підписників, у нашому огляді.

Лучшие свитера в скандинавском стиле@tineandreaa
Молочні річки

Перніль Тейсбек називають однією з найстильніших дівчат у світі, а її витриманий гардероб щодня роздивляється понад 1 мільйон шанувальників в Instagram. Особливе місце в шафі цієї модниці займають светри в молочному кольорі, які вона носить і як сукні в парі з грубими чоботами, і пов’язує на плечі замість шарфа, і поєднує з класичними мініспідницями.

Реклама
Коротко і ясно

Одна з головних fashion-мінімалісток в Instagram Аннемік Кессельс обожнює вкорочені светри, які носить у будь-яку погоду. Іноді вона просто підкочує моделі звичайної довжини, а не змерзнути їй допомагає поєднання їх зі штанами з високою талією.

Смужка

Каролін Бломст — одна з найвідоміших fashion-блогерок у Швеції. Дівчина регулярно публікує свої модні образи, у яких нерідко з’являються вільні светри в морську смужку. Носить вона їх увесь рік.

V означає V

Яскрава білявка Жанет Медсен, яку нерідко можна побачити в стритстайл-хроніках з Тижня моди в Копенгагені, обожнює светри з глибоким V-подібним викотом або вибирає моделі на змійці, коли їй хочеться відкрити шию.

Увімкніть колір

Данка Емілі Сіндлев засвідчує, що скандинавські дівчата не тільки люблять яскраві відтінки, а й уміють їх носити. Її гардероб містить безліч светрів найсоковитіших і найнасиченіших кольорів — від лимонного до смарагдового.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.