До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід шкіряними куртками сезону весна-літо 2020

Шкіряна куртка – базовий і універсальний елемент гардероба. У сезоні весна-літо 2020 крім класичних курток-косух, дизайнери пропонують звернути увагу на шкіряні бомбери, подовжені жакети, варіанти прямого крою в стилі 1990-х років і мікрокуртки. Vogue.ua зібрав найкращі моделі шкіряних курток цієї весни.

Celine
Бомбери

Цієї весни особливо популярними будуть шкіряні бомбери, запозичені з чоловічого гардероба. Шкіряна ретро-модель, що раніше слугувала уніформою льотчиків, відмінно поєднуватиметься з діловим ансамблем, з повсякденним денімом, зі шкіряними елементами або елегантними спідницями. Наймодніші бомбери представлені в колекціях Coach, Celine, Tod's і Marc Jacobs.

Реклама
Coach
Tod's
Marc Jacobs
1990-і

У сезоні весна-літо 2020 модні бренди продовжують співати оди любові шкіряним ретро-моделям, натхненним естетикою 1990-х років. У тренді не лише чорні мінімалістичні прямі дизайни, як у Celine і Miu Miu, а й куртки пудрово-рожевого відтінку, як у колекції Salvatore Ferragamo.

Salvatore Ferragamo
Celine
Prada
Косухи

Байкерські шкіряні куртки-косухи не втрачають своєї актуальності. Цей сезон не став винятком, але є одна деталь – тепер такі моделі обов'язково потрібно вибирати маскулінного крою або купувати на розмір більші. Практичні приклади представлені в колекціях Versace, Tom Ford і Maison Margiela.

Versace
Tom Ford
Maison Margiela
Укорочені

Дівчатам, які хочуть підкреслити лінію талії і продемонструвати довжину ніг, просто необхідна укорочена шкіряна куртка. Фасон може бути будь-який. У Louis Vuitton представлений мінібомбер, Akris показали обрізану шкірянку-косуху, а Valentino – романтичний жакет з повітряними рукавами.

Valentino
Louis Vuitton
Akris
Жакети

Модні бренди пропонують цієї весни звернути увагу на подовжені жакети, які легко вписати в повсякденний гардероб і одягнути як альтернативу шкіряній куртці. Alexander Wang взяли курс на чоловічий крій, Alexander McQueen показали приталені моделі, що складаються з двох частин, а Proenza Schouler продемонстрували вільний жакет відтінку цементу.

Alexander Wang
Alexander McQueen
Proenza Schouler

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.