До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чи є життя без хутра: 11 шуб з штучного хутра

Керівництво американського бренду Michael Kors оголосило про припинення використання натурального хутра в своїх колекціях, починаючи з 2018 року. Рішення було прийнято після зустрічі з представниками організації із захисту прав тварин PETA. "Зелена" політика також торкнеться і бренду Jimmy Choo, який перейшов у власність Michael Kors влітку 2017 року.

Роузі Гантінгтон-Вайтлі

Відмовитися від натурального хутра вирішили в жовтні і Gucci. Першу таку колекцію від італійців можна буде побачити вже наступної весни. І звичайно, в цій історії не можна не згадати ім'я британського дизайнера Стелли МакКартні, її роботи завжди зроблені з міркувань гуманності, не містять шкіру і хутро, а сама Стелла як ніхто переймається за екологію навколишнього середовища.

Реклама
Кейт Босворт

Шуби з інноваційних матеріалів не поступаються по красі і ефектності натуральним, їх можна носити як в денних "луках", як це робить актриса і модель Роузі Гантінгтон-Вайтлі, так і вдягати на вечірні й урочисті заходи (гарний приклад – Кейт Босворт).

Marchi осень-зима 2017/2018
Vogue.ua обрав 11 найефектніших шуб "чебурашки".

<b>шубы чебурашки</b>

Читайте також:

Zeitgeist: головні кольори десятиліття

З характером: чоловічі подарунки до Нового року

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.