До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З характером: чоловічі подарунки до Нового року

Новий рік чекають усі, без винятку. І подарунки люблять отримувати всі, навіть суворі і стримані чоловіки здатні радіти сюрпризам, немов діти. Vogue.ua вибрав сім подарунків на Новий рік, про які мріє сучасний чоловік.​

Книга A House By The Sea, Bunny Williams

Книга про дизайн інтер'єрів від Банні Вільямс – відмінний подарунок для тих, хто цікавиться сучасним дизайнером і цінує справжню американську класику. У книзі є, наприклад, фото розкішної вілли на Карибських островах, яку Вільямс спроектувала для відомого антиквара Джона Росселлі.

Реклама
A House By The Sea, Bunny Williams
Гаджет для нагрівання тютюну IQOS

Для тих, хто не готовий розлучитися зі своїми не завжди корисними звичками, IQOS стане відмінним подарунком. Адже це зовсім не сигарета, і навіть не електронна сигарета. Разом з IQOS використовуються спеціальні стіки, наповнені натуральним тютюном. Завдяки цьому, вживання IQOS по відчуттях максимально схоже на звичний процес куріння. Однак гаджет нагріває тютюн, а не доводить його до горіння. До того ж, він виділяє на 90-95% менше шкідливих речовин в порівнянні зі звичайними сигаретами. При цьому немає попелу і диму. А це означає, що девайс можна використовувати в офісі, вдома або машині.

Гаджет для нагрівання тютюну IQOS
Винний набір Lorenzi Milano

Вирушати в дегустаційний тур краще зі своїм набором Lorenzi Milano, навіть якщо це подорож на веранду вашого будинку. У наборі є два келихи для дегустації, дві водонепроникні кришки, які збережуть вино в первозданному вигляді, термометр для спостереження за ідеальною температурою напою і два відкритих відсіки з держаком для пляшок. Ну а темно-коричневий благородний шкіряний чохол відмінно впишеться в будь-який інтер'єр.

Винний набір Lorenzi Milano
Телескоп Celestron 'Ambassador'

Для справжніх романтиків створений телескоп Celestron "Ambassador". Він має потужне, 45-кратне збільшення і приховану 50-міліметрову скляну лінзу. Виготовлений з полірованої латуні, Ambassador має повністю регульований штатив з червоного бука і це дуже добрий початок захопливої подорожі до зірок.

Телескоп Celestron 'Ambassador'
Рюкзак Tom Ford

Для тих, хто в робочий час не може обійтися без ідеально скроєних строгих костюмів Tom Ford і не схильний на компроміси під час відпустки, даруйте подарунки, не відходячи від традицій. Рюкзак Tom Ford досить місткий для невеликих подорожей, виготовлений в Італії з оксамитово-м'якого нубуку, який з часом стає ще більш м'яким, а також декорований полірованими золотими деталями.

Рюкзак Tom Ford
Ракетки Frescobol Carioca

Свою назву сам бренд Frescobol Carioca отримав на честь гри в м'яч, популярної в Бразилії. Цей набір ідеальний подарунок для тих, хто навіть на пляжі хоче бути "на стилі" – ракетки виготовлені вручну з декількох шарів дерева і потім покриті спеціальним захисним полімерним покриттям, яке гарантує повне збереження від абразивного впливу солі і піску.

Ракетки Frescobol Carioca
Велосипед Dior

Нова модель велосипеда від Dior була створена у співпраці з паризьким велосипедним брендом Bogsrde, що спеціалізується на випуску моделей в дусі 1980-х років і цілком очікувано стане колекційною річчю вже зовсім скоро.

Велосипед Dior

Читайте також:

Какую обувь и сумки покупать на рождественских распродажах​

Киевский ЦУМ отмечает первый день рождения​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.