До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші принти весна-літо 2020

Яскраві візерунки і фантазійні принти – прерогатива весняно-літнього сезону. Саме в теплу пору року особливо хочеться одягнути романтичні, інфантильні або сміливі принти. Дизайнери представили для цього сезону: квітковий і анімалістичний малюнки, мікс відтінків у вигляді градієнта або принта tie-dye, картатий або гороховий візерунки, а також мотиви тропічних джунглів. Vogue.ua зібрав 7 головних принтів сезону весна-літо 2020.

Christian Dior
Квіти

Квітковий візерунок є тим самим малюнком, який навіює весняний настрій. Цього сезону в тренді: невеликий польовий принт, немов виконаний за мотивами бабусиного саду, великі зображення бутонів, абстрактні флористичні малюнки та поєднання відразу кількох ботанічних візерунків. За найжаданішими квітковими мотивами слід вирушити на шопінг до Alexander McQueen, Stella McCartney і Paco Rabanne.

Реклама
Alexander McQueen
Stella McCartney
Paco Rabbane
Градієнт

М'які переливи кольорів актуальний тренд сезону весна-літо 2020. У колекції Oscar de la Renta представлений пастельний градієнт на шифоновій довгій сукні з переливом від ніжно-рожевого до оранжевого він нагадує казкове мальдівське небо на заході сонця. Christian Dior поєднали відразу близько шести різних відтінків, які плавно переходять один в одного на утилітарному комбінезоні, а Longchamp оспівали плісировану шовкову сукню, виконану в малиновій і молочній барвах.

Oscar de la Renta
Christian Dior
Longchamp
Анімалістичний принт

Леопард, зебра і сніговий тигр цієї весни продовжують прикрашати колекції брендів. Творчий дует Стефано Габбана і Доменіко Дольче звернувся до класичного хижого візерунка дикої кішки без страху скласти ефектний монолук, Michael Kors Collection зробили ставку на романтичну сукню з барвистим леопардовим принтом, а Alberta Ferretti представили нову інтерпретацію анімалістичного принта – поєднання тигрового і леопардового забарвлення.

Dolce & Gabbana
Michael Kors Collection
Alberta Ferretti
Клітинка

Картатий принт актуальний в будь-яку пору року і його можна застосувати як у повсякденному дрес-коді, так і обіграти для вечірнього виходу. Класичний твідовий костюм Chanel у клітинку "windowpane" ода елегантності, брючний ансамбль Victoria Beckham у "гусячу лапку" варіант для ділової зустрічі, а комбінована сукня довжини міді Gucci в дуеті з "оперними" рукавичками ошатний образ для світського виходу.

Chanel
Victoria Beckham
Gucci
Тропіки

Візерунки тропічних квітів, зеленого листя і дерев'янистих рослин цієї весни – за межами конкуренції. Модні бренди надихнулися мотивами джунглів і перенесли знакові візерунки на весняно-літні образи. Versace цього сезону воскресили свою легендарну зелену сукню, в якій Дженніфер Лопес з'явилася на червоній доріжці Grammy Awards 2000 року. А Dolce & Gabbana і Valentino показали цілі блоки вбрань з тропічним принтом.

Dolce & Gabbana
Versace
Valentino
Горошок

Жіночний, елегантний та інфантильний гороховий принт має невимушений і легкий вигляд. Дизайнери пропонують цієї весни не боятися і правильно використовувати цей універсальний ретро-візерунок. Carolina Herrera взяли курс на великий горох, яким прикрасили повітряну мінісукню для побачень, Michael Kors Collection скомбінували гороховий принт з в'язаним светром, а Altuzarra вирішили поєднати кілька розмірів горошин в одному образі – від мініатюрних до великих.

Altuzarra
Carolina Herrera
Michael Kors Collection

Tie-dye

Веселковий принт родом з 1970-х років у сезоні весна-літо 2020 набув неяскравих відтінків. Isabel Marant вшанувала культуру хіпі і представила лілово-біле сполучення, Tibi взяли курс на сірувато-сині ретро-візерунки, і тільки в колекції Versace можна знайти комбінацію з яскравими відтінками фуксії або лимонного.

Isabel Marant
Versace
Tibi

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.