До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші поєднання кольорів цієї осені

Мода взяла паузу, а потім змінилася. Колись нам говорили, що ці кольори не можуть співіснувати, а сьогодні — це головний тренд сезону. Розглядаємо поєднання, які ще недавно вважалися б немислимими.

Photo: Christian Vieri
Кавовий + чорний
Photo: Jeremy Moeller

Це одне з найбільш суперечливих поєднань, але правда в тому, що цієї осені комбінація чорного і коричневого не просто є трендом, а й обіцяє затриматися з нами на кілька сезонів наперед. Згідно з паризьким стрітстайлом, найкраще поєднувати ці кольори так: плетений светр (бажано оверсайз) зі стильним низом — брюками або шовковою спідницею чорного кольору. Доповнити образ можна синіми туфлями на високих підборах, щоб мати ще сміливіший вигляд.

Реклама
Червоний + рожевий
Photo: Christian Vierig

Ще одна "суміш", яка раніше здавалася сумнівною. Краще поєднувати червоний і рожевий так, щоб один колір переважав над іншим, як на світлині вище. Тут червоний є основним кольором комбінезона, а рожеві всього кілька ліній, які створюють тонкий контраст з взуттям чорного кольору. До того ж, червоний популярніший у якості основного кольору, а м'якший тон доречно освіжає образ.

Бежевий + чорний
Photo: Christian Vierig

Можливо, це поєднання нагадує про чорний і кавовий, але секрет використання саме цієї колірної гами в осінній сезон полягає в тому, щоб елементи гардероба були в одній стилістиці. Є нюанс: грати з кольорами — це одне, але робити те ж саме з текстурами — зовсім інше. На світлині видно, що пальто виділяється саме з цієї причини, будучи головним героєм образу, воно поєднується з сорочкою, мішкуватими джинсами і чорними туфлями, які, очевидно, чудово гармонують разом.

Текст: Karina Gonzáles Ulloa

За матеріалами vogue.mx

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.