До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 весільних трендів сезону весна-літо 2019

Настала весна і зовсім скоро почнеться сезон весільних церемоній. Час задуматися про вибір весільної сукні мрії, яка подарує найніжніші і чудові спогади про цей день. У центрі уваги: пишні сукні, що нагадують десерт Павлова, витончені силуетні моделі, елегантні мінімалістичні образи, об'ємні банти, функціональні трансформери і ультрадовгі кейпи. Vogue.ua зібрав 9 ключових весільних трендів сезону весна-літо 2019.

Carolina Herrera весна-літо 2019
Пишні

Класичне прочитання весільної моди знайшло своє відображення в колекціях Elie Saab і Marchesa. Так, об'ємні спідниці з десятків шарів невагомого тюлю, квіткова вишивка, довгі шлейфи і білосніжна колірна гама – правлять балом у сезоні весна-літо 2019.

Реклама

<b>свадебная мода пышные</b>

Силуетні

Для наречених, яким більше до смаку елегантні "рибки", варто звернути увагу на розкішні сукні-бюстьє з невагомими легкими шлейфами в колекції Galia Lahav, лаконічні вінчальні силуетні моделі Anna Barge, а також сукні з найтоншого мережива, оздоблені довгими "хвостами" Indal Dror . До того ж, це відмінна можливість продемонструвати крихкість фігури.

<b>свадебная мода рыбки</b>

Трансформери

Пишна королівська сукня як у Кейт Міддлтон чи "елегантна рибка" в дусі Гіларі Дафф – не завжди можна з легкістю вибрати весільний образ. На допомогу приходять функціональні сукні-трансформери, які одним рухом руки з пишного урочистого образу перетворюються у елегантну силуетну вінчальну сукню.

<b>свадебная мода трансформеры</b>

Мінімалізм

Жіночні силуети, ідеальний крій, мінімум деталей і чистота кольору – головні складові лаконічних весільних образів, які ніколи не вийдуть з моди. Так, Monique Lhuillier зізналися у прихильності до елегантної сукні з довгими рукавами, Anna Barge зробили ставку на відкриті плечі, а Viktor & Rolf прикрасили мінімалістичну білосніжну сукню 3D-аплікацією.

<b>свадебная мода минимализм</b>

Квітковий розсип та вишивка

Серед мінімалістичних і лаконічних весільних суконь як у Меган Маркл, Кортні Кокс, Кетрін Зети Джонс і княгині Шарлен, у новому сезоні дизайнери також продемонстрували романтичні вінчальні образи, виконані з напівпрозорого тюлю та розкішного мережива і посипані флористичною вишивкою, ніжним квітковим розсипом і всілякими аплікаціями.

<b>свадебная мода Цветочная россыпь и аппликации</b>

Комбінезони

З кожним роком кількість комбінезонів у весільних колекціях значно збільшується. Для сміливих дівчат, готових до експериментів, Viktor & Rolf, Tadashi Shoji і Danielle Frankel підготували елегантні моделі, які за умови правильного стайлінгу можна буде носити і після весілля.

<b>свадебная моды комбинезоны</b>

Пір'я

Мікс невагомого мережива, мерехтливих кристалів і квіткової вишивки в сезоні весна-літо 2019 подружився з ніжним білим пір'ям. Inbal Dror зробили ставку на провокаційний весільний образ, а Zuhair Murad оспівали жіночність і розшили поділ пір'ям марабу.

<b>свадебная мода перья</b>

Банти

Граю з формами і силуетами весільних суконь дизайнери одноголосно прикрасили лаконічні сукні з допомогою ефектних об'ємних бантів. Oscar de la Renta, Lele Rose і Viktor & Rolf запропонували збільшені геометричні банти-шлейфи, а Carolina Herrera оспівали об'ємний бант канаркового кольору.

<b>свадебная мода банты</b>

Кейпи

Завершальним акцентом у весільному образі нареченої стали різні кейпи і напівпрозорі накидки. Дизайнери експериментували з класичною фатою нареченої та продемонстрували актуальність і нетривіальність подовжених кейпів: від лаконічних варіантів Tadashi Shoji до щедро розшитих всіляким декором у вигляді пір'я, кристалів і квітів у колекції Elie Saab і Zuhair Murad.

<b>свадебная мода кейпы</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.