До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 святкових образів для офісних вечірок

Настає сезон передноворічних заходів та корпоративів, вічний супутник якого запитання: "Що одягнути?". Щоб бути у повній готовності напередодні свят, слід заздалегідь продумати правильний образ модний, ошатний, доречний і який не потребує зайвих зусиль. Vogue.ua пропонує 5 святкових образів для офісних вечірок.

Самодостатній костюм

Святкові заходи – вдалий час вийти із зони комфорту і поекспериментувати з новими образами. Для дівчат, що воліють позачасову класику, ідеальний вибір – чорний брючний костюм. Цього сезону дизайнери пропонують вибрати модель з витонченим блиском. У колекції Givenchy, наприклад, можна знайти самодостатній чорний костюм з лацканами, оздобленими розсипом кристалів. Для завершення образу варто додати мінімалістичні босоніжки на середніх підборах Gianvito Rossi та аксесуари з білого золота Jennifer Fisher.

Реклама
нарядный костюм 2019/2020Givenchy осінь-зима 2019/2020

<b>самодостаточный костюм</b>

Трикотажна сукня

Вечірній дрес-код не завжди передбачає ошатну сукню. Можна вибрати, наприклад, лаконічну монохромну трикотажну модель A.W.A.K.E. Mode і обіграти її за допомогою ефектних аксесуарів. Щоб продемонструвати знання всіх модних трендів, варто захопити скульптурну сумку Naturae Sacra і чорні ботильйони з незвичним декором. Якщо внутрішній максималіст вимагає додаткових прикрас, додайте до образу великі сережки Bottega Veneta.

трикотажное платье 2019/2020A.W.A.K.E. MODE осінь-зима 2019/2020

<b>трикотажное платье</b>

Ошатний светр

Святковий светр Altuzarra за правильної стилізації легко складе конкуренцію на вечірці ошатним сукням і брючним костюмам. Достатньо змінити повсякденні штани на шкіряну спідницю-олівець Joseph, додати чоботи зі зміїної шкіри Gabriela Hearst і сережки Jennifer Fisher.

нарядный свитер 2019/2020Altuzarra осінь-зима 2019/2020

<b>нарядный свитер</b>

Сукня з візерунком

На гламурній вечірці альтернативою вбрань, оздоблених блискітками або кристалами, стане оксамитова сукня з візерунком Paco Rabanne. Якщо це для формального дрес-коду, можна накинути на плечі жакет Brandon Maxwell, а якщо хочеться, навпаки, посилити святковий ефект, допоможуть аксесуари з металевим блиском.

нарядное платье 2019/2020Paco Rabanne осінь-зима 2019/2020

<b>платье с узором</b>

Маленька чорна сукня

Маленька чорна сукня – позачасова класика. Щоб відчути себе королевою вечірки, можна вибрати модель з оксамиту, атласу або парчі. Наприклад, елегантна атласна сукня Saint Laurent ідеально вписується в естетику стриманого гламуру. Доповнити маленьку чорну сукню можна блискучим клатчем Jimmy Choo і шкіряними ботфортами Saint Laurent. Завершальний штрих – червона помада Christian Louboutin.

Saint Laurent осінь-зима 2019/2020

<b>МЧП 1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.