До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Блиск каміння: 15 вечірніх суконь дорогоцінних відтінків

У сезоні осінь-зима 2019/2020 дизайнери надихнулися різними відтінками дорогоцінного каміння і представили вечірні сукні, гідні найрозкішніших ювелірних прикрас. Головними героями цієї історії стали сплави платини, срібла і золота, а також дорогоцінні камені, зокрема: діамант, аметист, гранат, сапфір, рубін, смарагд і топаз. Vogue.ua пропонує цієї осені не сумніватися і одягати святкові сукні за кожної можливості.

Alberta Ferreti осінь-зима 2019/2020

Відтінки дорогоцінних металів і каменів не перший сезон милують око своїм блиском. Цієї осені в Alberta Ferretti представили плісировану сукню довжини максі з відкритими плечима, що наче вилита з рідкого срібла та бронзи, тим часом Ralph Lauren показали лаконічний образ з благородного шовку відтінку синього сапфіра. Ліванський дизайнер Елі Сааб, відомий своїми вечірніми образами, які щороку знаменитості вибирають для виходів на червоні доріжки, цього разу надихнувся червоною палітрою кольорів. Дизайнер показав кілька урочистих образів з напів прозорих тканин і гладкого атласу в червоних тонах, які відсилають до відтінків рубіна і граната.

Реклама
Ralph Lauren осінь-зима 2019/2020
Elie Saab осінь-зима 2019/2020

Дівчата, які віддають перевагу блиску діамантів, належним чином оцінять сукню з глибоким V-подібним викотом, оздоблену дрібними лелітками Tom Ford. Таке вбрання сяятиме яскравіше за будь-які діаманти. Тим часом у колекції Dolce & Gabbana можна знайти асиметричну сукню теж з лелітками, але відтінку аметиста.

Tom Ford осінь-зима 2019/2020
Dolce & Gabbana осінь-зима 2019/2020

Vogue.ua зібрав 15 вечірніх суконь, забарвлених у коштовні відтінки.

<b>платья в драгоценных оттенках</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.