До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 улюблених streetstyle-трендів знаменитостей

Осінь триває, як і оновлення гардероба. Знамениті дівчата і відомі трендсеттери, як-от Кая Гербер, Белла Хадід, Емілі Ратаковські і Вікторія Бекхем, вже щосили демонструють нові осінні образи. Для стильних ансамблів дівчатам необхідні тільки 5 нових речей, за допомогою яких можна повністю освіжити гардероб. Vogue.ua пропонує правильно спланувати бюджет цієї осені і придбати лише стратегічно необхідні в новому сезоні речі.

Белла Хадід
Маскулінний жакет

Вільний жакет з маскулінною лінією плеча, що відсилає до епохи 1980-х років, став улюбленим елементом гардеробу відомих дівчат цієї осені. Можна вдягнути картатий statement-жакет на голе тіло з прямими джинсами і додати сумку baguette, як це робить Кая Гербер, або накинути на плечі лаконічну модель у парі з білою водолазкою за прикладом Емілі Ратаковські. А якщо хочеться скласти монохромний образ, доречний для світського заходу, лимонний атласний ансамбль, як у Марго Роббі, стане найкращим рішенням.

Реклама
Кая Гербер
Емілі Ратаковські
Марго Роббі

<b>жакеты 5</b>

Грубі черевики

Цієї осені, щоб стати зіркою стритстайлу, достатньо придбати грубі черевики на масивній підошві, які стали головним взуттям на Тижні моди в Парижі. Дівчата вибирають легендарні пари "1460" Dr. Martens, масивні моделі на тракторній підошві з великою кількістю накладних кишень Prada або шкіряні з шипами Alexander McQueen, що відсилають до культури панку. Кендалл Дженнер, Белла Хадід і Ельза Госк демонструють, як носити наймодніші черевики цієї осені.

Белла Хадід
Ельза Госк
Кендалл Дженнер

<b>Combat boots 5</b>

Довжина максі

Довжина максі на перший погляд може здатися літнім елементом. Проте існують десятки способів вписати довгі спідниці та сукні в осінній гардероб без незручностей в період дощів і холоднечі. Кім Кардаш'ян, наприклад, пропонує зробити ставку на шкіряну спідницю максі в парі з високими чобітьми, Дженніфер Лоуренс поєднує романтичну спідницю з плісе зі шкіряною курткою, а Вікторія Бекхем бере курс на жіночність – червону лаконічну сукню в парі з леопардовими ботильйонами. На плечі можна накинути пальто кольору camel – і осінній образ готовий!

Вікторія Бекхем

Кім Кардаш'ян
Дженніфер Лоуренс

<b>макси 5</b>

Об'ємні клатчі

Об'ємні клатчі неправильної форми, що нагадують повітряні хмари, головне придбання цієї осені. Модний аксесуар доповнить як буденний образ, так і з легкістю обіграє вечірній ансамбль. Знамениті дівчата добре про це знають. Ріанна бере до пари монохромному вечірньому образу культовий клатч Bottega Veneta з екзотичним тисненням, а Лілі Олдрідж комбінує клатч карамельного забарвлення з утилітарним комбінезоном на кожен день. Тим часом Вікторія Бекхем обрала величезний жовтий ридикюль.


Ріанна
Лілі Олдрідж
Вікторія Бекхем

<b>клатчи1</b>

Широкі штани

Вузькі штани і джинси офіційно залишилися в минулому. У сезоні осінь-зима 2019/2020 знаменитості все частіше воліють широкі моделі родом з 1970-х. Кара Делевінь вибирає картатий костюм з її нової колекції розкльошені штани і укорочений двобортний жакет, Марго Роббі практикує поєднання джинсів-кльош і укороченого светра, а Кеті Голмс робить ставку на широкі штани Khaite.

Кара Делевінь
Марго Роббі
Кеті Голмс


<b>брюки 5</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.