До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модель Кара Делевінь створила капсульну колекцію одягу з Nasty Gal

Модель Кара Делевінь і ритейлер Nasty Gal створили спільну капсульну колекцію одягу, призначену для вечірок. Кара знає, які образи подобаються юним дівчатам, тому вся колекція випромінює фірмовий стиль моделі. Лукбук капсульної колекції Cara Delevingne x Nasty Gal знімали на всесвітньо відомій студії звукозапису Electric Lady Studios, заснованій Джимі Хендріксом у Нью-Йорку.

Cara Delevigne x Nasty Gal

Колекцію склали 40 речей. Це сукні з блискучою бахромою, шкіряні oversize-піджаки, брючний костюм, що складається з широких штанів і укороченого жакета, образи з оксамиту з об'ємними рукавами, леопардова шуба і спідниця з лелітками. Колекція виконана в дусі 80-90-х років: об'ємні плечі, зухвала довжина міні, маскулінні жакети, колготки в сіточку, анімалістичні та графічні принти, елементи з ланцюгів і ремені з заклепками. Одяг розрахований на дівчат з різними типами фігур – від xs до plus-size.

Реклама

<b>Кара Делевинь и Nasty Gal</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.