До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних трендів цієї осені для максималістів

Модні дівчата діляться на два типи: ті, що воліють стримані кольори і лаконічні лінії, і ті, кому до душі яскраві речі, незвичні деталі і свобода для польоту фантазії. Про головні мінімалістичні streetstyle-тренди цієї осені ми розповідали раніше, а ось про другу категорію піде мова тепер. Vogue.ua зібрав 5 модних речей цієї осені, які сподобаються кожному максималісту.

Streetstyle
Незвичні светри

Щоб оживити колекцію светрів, цієї осені достатньо вибрати кілька пар, щедро оздоблених перлами, з рукавами, розшитими кришталевою бахромою, або моделі, посипані ніжним страусиним пір'ям. Такі светри не дадуть нудьгувати навіть у похмурий день і створять відчуття свята.

Реклама
Streetstyle

<b>свитера стейтмент</b>

Яскраві пальта

Ця осінь ряснітиме яскравими барвами і ефектними принтами. Дизайнери створили ідеальні умови, щоб підкреслити індивідуальність. Серед головних знахідок сезону – statement-пальто. У центр уваги потрапили: моделі зі штучного хутра всіх кольорів, кейпи в камуфляжний принт, плащі з любовними візерунками, а також пальта з яскравої клітинки і тваринного принта.

Streetstyle

<b>яркие пальто</b>

Теплі і пухнасті

Сумки цього сезону стали ще зручнішими і затишнішими, ніж будь-коли. Щоб бути у тренді, достатньо зробити ставку на пухнасту сумку, яка нагадує баранчика, або яскраву модель зі штучного хутра.

Streetstyle

<b>пушистые сумки</b>

Штани зі шкіри пітона

Цієї осені замість взуття з анімалістичними візерунками, варто задуматися про пару ефектних штанів зі сміливим хижим принтом. Врівноважити таку річ можна за допомогою базового гольфа, що допоможе зосередити всю увагу на екзотичному принті. Саме так вчинили багато streetstyle-активісток.

Streetstyle

<b>брюки питон</b>

Різнобарвні колготки

Замість чобіт до коліна з сукнею, цього сезону можна зробити вибір на користь полегшеного взуття та яскравих колготок всіх кольорів веселки. Так, наприклад, завзяті модниці демонструють неонові панчохи з трикотажними сукнями і туфлями у стилі Мері Джейн або total-образи яскравих відтінків. Черпати натхнення можна в 1960-х роках.

Streetstyle

<b>колготки предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.