До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних мінімалістичних трендів цієї осені

Хоч Тижні моди і рясніли ефектними принтами, мінімалізм також знайшов своїх шанувальниць. Streetstyle-активістки приміряли чисті і спокійні відтінки нюду і карамелі, уникали навмисних аксесуарів і ставили простоту на перше місце. Vogue.ua зібрав 5 мінімалістичних трендів з вулиць головних столиць моди цієї осені.

Квадратний носок

Черевики з гладкої шкіри або лаконічні мюлі, як правило, настільки мінімалістичні, наскільки це можливо, але якщо вибрати модель з квадратним носиком – взуття відразу отримає нове прочитання і додасть навіть найпростішому образу стильного підтексту.

Реклама

<b>квадратный мыс</b>

Небанальні светри

Базовий затишний светр у парі з денімом на перший погляд здається досить нудним образом, але якщо вибрати в'язаний варіант цікавого крою – все змінюється. У новому сезоні замість простих светрів з круглою горловиною можна приміряти вільні моделі з короткими рукавами, кашемірові варіанти з додатковим драпіруванням, асиметричними подолами і фасони, що нагадують кейпи.

<b>sweater1</b>

Утилітарний комбінезон

Немає нічого більш мінімалістичного, ніж зібрати образ лише з однієї основної речі. Утилітарні монохромні комбінезони з великими накладними кишенями – головна мінімалістська знахідка цієї осені.

Streetstyle

<b>jumpsuits 1</b>

Мішкуваті клатчі

Негабаритні сумки закохали в себе модниць-мінімалісток з усіх усюд – від Нью-Йорка до Парижа. М'які безформні клатчі майже не містять додаткових деталей: ремінців, блискавок, кишень або клапанів з прихованими застібками. Це саме ті сумки, які стали головним аксесуаром на вулицях Тижнів моди.

Streetstyle

<b>клатчи1</b>

Структурний трикотаж

Цієї осені в центр уваги потрапили структурні трикотажні вироби з незвичайними деталями, серед яких – геометричні вирізи, контрастний шов, об'ємні рукави, високі щільні манжети і злегка помітні перлинні прикраси.

Streetstyle

<b>трикотаж ребристый</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.