До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 зелених пальт, як у Ріанни

Цієї осені дизайнери радять вибирати не тільки пальта в класичних кольорах, а також і яскраві моделі. Раніше ми вже бачили лимонне пальто в колекції Prada, червону модель Victoria Beckham і Jason Wu і зелений варіант вільного крою Philosophy di Lorenzo Serafini. Свіжий тренд підтримала Ріанна. 3 листопада зірку закарбували в ефектному образі на вході до ресторану Carbone в Нью-Йорку. У той час як її широкі джинси Rick Owens і чорний джемпер являли собою елегантну комбінацію, ключовим елементом виходу стало кислотно-зелене пальто з колекції Marina Moscone Pre-Fall 2021.

Ріанна в Marina Moscone

Ріанна вибрала пальто з м’якої вовни букле з розписаними вручну ґудзиками, гострими вилогами й поясом на талії. Елегантний крій пальта в парі з кислотним відтінком увиразнював фірмовий стиль співачки й бізнесвумен. Рідко хто вміє носити відразу кілька яскравих відтінків в образі, але Ріанна опанувала цю техніку найкраще за всіх. Зелене пальто Marina Moscone Рі Рі доповнила неоновими рукавичками Caged Lace від Savage x Fenty і великим смарагдовим кулоном з ювелірної крамниці RoseArk в Лос-Анджелесі. Vogue.ua зібрав зелені пальта, щоб повторити образ, як у Ріанни.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.