До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші пальта-бушлати осінь-зима 2021/2022

Пальта-бушлати — один з головних модних трендів цього сезону, який свого часу був частиною уніформи військово-морського флоту Великої Британії та США. Спершу бушлат походив на двобортне пальто завдовжки до середини стегна на теплій підкладці з ґудзиками у два ряди й відкладним коміром, який у піднятому положенні закривав шию від вітру. Нині бушлати можуть бути як короткі, так і довгі, а серед тканин, які використовують для пошиття пальт у стилі мілітарі, найпопулярніші вовна й кашемір. У нових колекціях осінь-зима 2021/2022 дизайнери взяли за основу армійську тематику й представили теплі бушлати на будь-який смак. Пропонуємо переглянути найкращі з них.

Sacai

Бушлати — практичний та універсальний верхній одяг у гардеробі, що легко поєднується з багатьма речами. Ви можете римувати пальто в стилі мілітарі з джинсами, теплим светром і грубими черевиками, одягати з мінісукнею й лоферами на масивній підошві, комбінувати зі спідницями довжині максі й кардиганами, а також доповнювати бушлатом діловий костюм. У 1960-х прихильницею бушлатів була Джейн Біркін, яка любила носити їх з мінішортами й бавовняними панчохами, а також з вельветовими штанами й светрами — ці модні прийоми актуальні й нині.

Реклама

Christian Dior
Balmain

Вибираючи пальто в армійському стилі, передусім треба визначитися, яким воно буде завдовжки. Якщо вам хочеться максимального тепла й затишку, то вибирайте темно-синю модель Christian Dior або варіант Balmain у відтінку хакі. Коли ж шукаєте модель, що відсилає до естетики минулих років, найкращим варіантом стане пальто до середини стегна. Зробіть ставку на бушлат Sandro в класичному темно-синьому кольорі, яскраво-червону модель Sacai або об’ємний варіант Valentino, який легко подружити з діловим чорно-білим гардеробом. Щоб остаточно зрозуміти, як і з чим носити бушлат цієї осені, подивіться на колекцію Celine, яку Еді Сліман постарався зробити максимально зручною та універсальною. Так укорочений чорний бушлат легко знайшов спільну мову з бретонкою, картатими штанами й черевиками-челсі.

Valentino
Sandro
Michael Kors Collection
Celine

Vogue.ua зібрав найактуальніші пальта-бушлати цієї осені.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.