До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі відтінки рожевого в колекціях осінь-зима 2020/2021

Рожевий колір давно перестав асоціюватися з легковажним способом життя й бути модним табу для ділового гардероба. Тепер цей відтінок щорічно потрапляє у всіляких варіаціях до палітри інституту кольору Pantone і вважається одним з головних модних кольорів у гардеробі сучасних дівчат. Vogue.ua вирішив простежити, які відтінки рожевого будуть трендовими для сезону осінь-зима 2020/2021 — від пудрової колірної гами до яскравої фуксії.

Giambattista Valli
Бліда пудра

Погодьтеся, що ледь вловимий рожевий підтон блідо-бежевого відтінку створює романтичний настрій і додає відчуття легкості образу. В одязі пудрового кольору хочеться не ходити, а пурхати, зачаровуючи всіх навколо своєю красою й безтурботністю. Дизайнери цього сезону дають змогу ще раз закохатися в цей ніжний відтінок: Fendi пропонують комбінезон з об’ємними рукавами, у якому встигла покрасуватися streetstyle-активістка Леоні Ганне на Тижні моди в Мілані, Khaite роблять ставку на невагому сукню з фатиновою спідницею, а Jonathan Simkhai — на шовкову максісукню у вікторіанському стилі.

Реклама
Fendi
Khaite
Jonathan Simkhai
Курна троянда

За версією інституту кольору Pantone курно-рожевий відтінок, який отримав назву Rose Tan, стане одним з найбажаніших відтінків цієї осені. Стриманість, романтичність і елегантність цього кольору дарує можливість застосовувати його в різних образах і почуватися водночас комфортно. У трикотажному костюмі Dion Lee можна вирушити у повсякденних справах, у легкій сукні зі шлярками Lanvin піти на свято, а в стьобаному пальті Alexander Mcqueen — сховатися від холодів.


Lanvin
Dion Lee
Alexander Mcqueen
Класичний рожевий

Культова кіногероїня Ель Вудс у фільмі "Білявка в законі" засвідчила на власному прикладі, що колір полуничного мілкшейку актуальний як на побаченні, так і в залі суду. І правда, для класичного рожевого відтінку немає ніяких обмежень. Можна вдягнутися з ніг до голови в рожевий, як показує Marc Jacobs у колекції осінь-зима 2020/2021, скомбінувати його із червоними й бежевими елементами за прикладом Miu Miu або зіграти на контрасті кольорів, надихнувшись образом Alexander McQueen.

Marc Jacobs
Miu Miu
Alexander McQueen
З кораловим відтінком

Ще одне цікаве колірне рішення, в основі якого лежить комбінація рожевого й коралового відтінків, цієї осені з’явилося в колекціях Chanel, Miu Miu і Chloe. Цей ніби літній відтінок, подібний до мальовничих заходів на островах, може слугувати вірним союзником у холодний період. Нетривіальний коралово-рожевий колір особливо стильний вигляд має на верхньому одязі. Віржині Віар показала як можна носити пухнастий бомбер цієї осені, а Miu Miu закутали моделей довгим волохатим пальтом на зразок домашнього пледа.

Chanel
Miu Miu
Chloe
Яскраво-рожевий

Яскраві рожеві відтінки будуть до смаку сміливим дівчатам. Ефектна фуксія, або зухвала маджента, цієї осені особливо популярна серед колекцій дизайнерів. Jacquemus запропонували замість класичного брючного костюма зробити ставку на мідіспідницю й укорочений жакет яскраво-рожевого кольору, Jason Wu Collection освідчилися вечірній сукні для світських подій, а Tom Ford показали як міксувати базовий світшот з ошатною максіспідницею, всипаною лелітками.

Jacquemus
Jason Wu Collection
Tom Ford

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.