До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: які лялькові сукні носять модниці цього літа

Оборки, рюші, об'ємні рукави, квадратний виріз, наївні принти і відкладний комір — у вересні минулого року ця тенденція, що швидко набуває популярності, була підтверджена на подіумах: лялькові силуети і милі деталі точно супроводжуватимуть нас цього літа. Vogue.ua зібрав найкращі образи streetstyle-зірок і розібрався, які babydoll сукні вибирають модниці в цьому сезоні.

Міні та мідісукні, іноді доповнені грайливими візерунками і легкими рукавами, посіли своє місце в літньому гардеробі, прикрасивши традиційну маленьку білу сукню ретрошармом. Здебільшого цього літа модниці відмовилися від солодких цукеркових відтінків на користь інших інтерпретацій класики: знайомий силует тепер супроводжується бездоганними деталями, як-от акцентна лінія талії, принтовані манжети і рюші.

Реклама

Ефектні лялькові сукні цього літа поєднують у собі мрійливий шик і дитячу невимушеність. Об'ємний силует і багатоярусні спідниці відразу дадуть відчути себе розслаблено і легко в цьому літньому тренді саме легкість є ключовим моментом. Стильною комбінацією цього сезону по праву можна вважати тандем повітряної сукні і високих чобіт. Таке комбо підійде і для літніх вечорів, і для мінливої ​​погоди. Ще одним виграшним ансамблем стануть лофери, мюлі і босоніжки на невисокому підборі. Не варто забувати і про еспадрильї найкраще літнє взуття.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.