До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В’єтнамки на підборах — гарячий тренд цього літа

В’єтнамки на підборах увійшли в моду ще минулого сезону завдяки Кім Кардаш’ян, яка не соромилася носити напівпрозорі відкриті пари з обтислим топом, подібним до другої шкіри, й довгою спідницею із заходом. Відома модниця й трендсетерка Кім своїми виходами подала ідею багатьом дизайнерам звернути увагу на цей зручний літній тренд. Так, у новому сезоні весна-літо 2020 в’єтнамки на підборах стали головним взуттям у колекціях брендів як на подіумах, так і в Instagram. Vogue.ua вирішив зібрати найефектніші з них.

Reike Nen

Раніше ми розповідали про модні босоніжки з акцентом на великий палець, так ось в’єтнамки на підборах можуть легко скласти конкуренцію цьому тренду. Вони можуть бути виготовлені на стійких геометричних підборах або акуратному kitten-heels, з квадратним мисом або скошеним носком під кутом 30 градусів, з тонкими перемичками навколо щиколоток або в наймінімалістичнішому дизайні. У колекції Rejina Pyo представлені міські в’єтнамки, які можна взути до брючного ансамблю або спідниці-олівця в офіс. Тим часом Sies Marjan показали пари зі зміїним тисненням, Reike Nen зробили ставку на просту геометричну модель усіх кольорів і відтінків, а Off-White продемонстрували спортивні босоніжки з перемичкою між великим і вказівним пальцем.

Реклама
Rejina Pyo
Sies Marjan
Off-White

Vogue.ua зібрав 12 пар в’єтнамок на підборах, які актуальні цього літа.

<b>Вьетнамки на каблуках</b>
Вьетнамки на каблуках модный тренд 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.