До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: образи вагітної модниці Марії Крегман

Стиль скандинавських модниць ґрунтується на кількох елементах: мінімалістичному крої, цікавій грі форм і фактур і спокійній колірній палітрі. Зокрема, гардероб streetstyle-зірки з Копенгагена Марії Крегман чудово демонструє всі ці складники і є ідеальним міксом на щодень. Нині модниця при надії й готується стати матір’ю, проте стилю одягу не змінила. Єдине, від чого відмовилася streestyle-активістка — взуття на високих підборах. Тепер Марія віддає перевагу сандалям з "дутими" ремінцями, в’єтнамкам і кросівкам.

У всьому іншому Крегман усе так само поєднує зручні трикотажні речі з елегантними шовковими спідницями, грубим денімом і лляними жакетами. Для повсякденних образів Крегман вибирає чорні широкі джинси з топами, лаконічні сукні по фігурі та твідові костюми, що складаються із шортів і двобортного жакета. Попри вагітність Марія носить спідниці довжини міні, звабливість яких вона врівноважує маскулінними жакетами й сандалями на пласкому ходу. Модниця також обожнює бавовняні шорти-боксери, трикотажні костюми відтінку пудрової троянди, в’язані спідниці з високою талією і бралети.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.