До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одягнутися як: три мінімалістичні образи Кендалл Дженнер

Найпростіший спосіб дотримати мінімалістичного стилю — вибрати однотонні речі нейтральної колірної гами. Водночас образ не матиме нудного вигляду, якщо поекспериментувати з фактурами. Наприклад, скомбінувати в одному образі плісовану спідницю з в’язаною жилеткою й маскулінною сорочкою або вдягнути твідовий блейзер зі шкіряними черевиками й вовняними штанами. Топмодель Кендалл Дженнер останнім часом також тяжіє до мінімалістичних образів. Streetstyle-зірка переосмислила свій стиль і зробила ставку на дорослу вишуканість. У її гардеробі з’явилися монохромні образи класичної колірної палітри — білих, чорних і коричневих відтінків. Vogue.ua зібрав три мінімалістичні образи Кендалл Дженнер.

Кендалл Дженнер
Чорний

За багато років експериментів зі стилем Кендалл дійшла висновку, що нейтральні відтінки мають вишуканіший та елегантніший вигляд. Їх легше комбінувати між собою, ніж, припустімо, неонові і яскраві кольори. Крім того, образи в нейтральних кольорах практичніші у використанні — вони не набриднуть за один раз, а отже приводів одягнутися в такий спосіб буде набагато більше. Одним з таких образів є вихід Дженнер у total-black ансамблі: прямі вельветові штани, зібрані на талії за допомогою ременя, маскулінна сорочка в парі з базовим гольфом, ботильйони з гострими носками й захисна маска. Щоб зібрати образ у стилі Кендалл, погортайте нашу галерею.

Реклама
Кендалл Дженнер

<b>черный Кендалл</b>

Шоколад

Кілька тижнів тому модель вийшла на вечерю зі своєю сестрою Кайлі в класичному ансамблі шоколадної колірної гами. Кендалл одягнула коричневі штани прямого крою від українського бренду Bevza в поєднанні з базовою водолазкою Jil Sander і трикотажною жилеткою з v-подібним викотом аналогічного відтінку Maison Margiela. Образ дівчина доповнила ботильйонами Dorateymur і сумкою The Row Half Moon.

Кендалл Дженнер

<b>шоколад Кендалл</b>

Білий

Вихід топмоделі в білих відтінках — ще один влучний вибір убрання нейтральної колірної гами. До свого лаконічного білого образу вона додала ноток маскулінності за допомогою чоловічої сорочки, вдягненої поверх фактурного трикотажу, і перлової шкіряної сумки, яку вона традиційно носить під пахвою в стилі нульових. Щоб повторити вбрання Кендалл, дивіться нашу галерею з добіркою речей у стилі моделі.

Кендалл Дженнер

<b>белый Кендалл</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.