До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Уроки стилю Кендалл Дженнер

3 листопада день народження святкує Кендалл Дженнер – одна з найбільш затребуваних моделей сучасності з багатомільйонною армією фанатів і рекламними контрактами з шістьма нулями. Однак молодша сестра Кім Кардаш'ян привертає увагу не лише своєю роботою, але і стилем. Папараці регулярно фотографують її в рідній Каліфорнії, в Парижі після показів або на вулицях Нью-Йорка. Vogue.ua уважно переглянув її вуличні образи за минулий рік і вибрав 5 улюблених стайлінг-прийомів іменинниці.

Кендалл Дженнер
Тваринні принти

Кендалл Дженнер у 2019-му році не на жарт захопилася анімалістичними принтами. І не звичним леопардом, а екзотичнішими патернами – зеброю, тигром чи кольоровим зміїним малюнком. Цей стильовий прийом, який модниця використовує по сей день, показує як внедрити звериний орнамент в спортивні та вечірні убрання.

Реклама

<b>KendallPrint</b>

Високі чоботи

Ріст Кендалл Дженнер – 179 сантиметрів, але на фотографіях вона здається ще вищою. Її таємниця полягає в любові до високих чобіт до коліна, які вона поєднує з короткими спідницями.

<b>KendallBoots</b>

Шкіра

Шкіряних речей у гардеробі Кендалл Дженнер скоро буде більше, ніж кросівок. Цього року вона постійно демонструвала, як поєднати шкіру зі спортивним або вуличним стилем. Особливо ефектний вигляд мають коричневий тренч і чорна мінісукня, крій якої нагадує класичну косуху.

<b>KendallLeather</b>

Відтінок лайму

Насичений лаймовий відтінок вдало контрастує з яскравою зовнішністю Кендалл Дженнер і чудово оживлює її гардероб, нерідко натхненний естетикою 1990-х років.

<b>KendallNeon</b>

Широка сорочка

Широка сорочка у манері чоловічої, що приховує вигини тіла, несподівано для багатьох з'явилася в гардеробі Дженнер. У парі зі шкіряними штанами і шпильками така модель має підкреслено жіночний вигляд, а разом з грубими черевиками вже перетворюється на утилітарну і практичну річ.

<b>KendallShirt</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.