До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одягнутися як: модель Сінді Кроуфорд у 1990-х

Знаковий стиль Сінді Кроуфорд став сенсацією ще 1986 року, коли вона вперше заявила про себе. Відтоді модель постійно з'являлася на обкладинках журналів і знімалася у знакових рекламних кампаніях, годі й казати про присутність на подіумах усіх великих брендів.

Мабуть, у 1990-х роках не було нікого гламурнішого за Сінді. З її темними очима, бездоганною шкірою і знаменитою родимкою, образ моделі був – і залишається – по-справжньому культовим.

Реклама

Кроуфорд практично стала відкривачем загальноамериканського стилю 1990-х років. Найчастіше тоді вона вибирала прості силуети, нейтральну палітру кольорів і легкі та зручні тканини. Супермодель майстерно освоїла мінімалізм. Її вбрання були зосереджені на поєднанні речей, створюючи чисті й водночас вишукані образи.

Від прямих штанів у стилі 1970-х до чорних скінні і розкльошених фасонів – гардероб Кроуфорд складався з різноманітних моделей джинсів. Її часто можна було зустріти і в мініспідницях, які вона поєднувала з об'ємними подовженими піджаками або бомберами. Сьогодні такий прийом нерідко використовує її донька Кая.

Однією з улюблених речей моделі були і залишаються байкерська чорна куртка і пара світлих джинсів. Вона поєднувала їх як між собою, так і носила порізно з простими футболками, вільними сорочками і легким трикотажем. Її гардероб повний знакових речей – від шкіряних штанів до простої мідісукні.

Формулу всіх образів Кроуфорд можна виразити одним словом: універсальність. Модель завжди вибирала позачасові вбрання, які залишалися актуальними незалежно від сезону. При цьому вона завжди мала сексуальний, елегантний і доречний вигляд, що абсолютно відповідає і сучасному модному порядку денному.

<b>Cindy_Crawford_Dress_Like</b>

[READ_ALSOholder=content_1;]

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.