До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Леді Ґаґа в сукні Alessandra Rich

Якщо говорити про моду, то стиль Леді Ґаґи — ціла епоха. У кожному альбомі або кінопроєкті, за який вона береться, її стиль завжди бездоганно передає атмосферу. Коли вона працювала над кантрі-альбомом Joanne, її часто можна було помітити в обрізаних джинсах і рожевому ковбойському капелюсі. Коли ж вона опікувалася просуванням фільму "Народження зірки", Ґаґа робила ставку на класичний голлівудський стиль з екстравагантними вечірніми сукнями. Тепер модний настрій співачки знову свідчить про повернення до класики.

Леді Ґаґа в сукні Alessandra Rich

Вчора Ґаґа поділилася новим знімком в Instagram-акаунті, на якому вона позує перед будівлею Емпайр-стейт-білдинг. Зірка вдягла класичну чорну сукню Alessandra Rich, яку доповнила широким ошатним поясом, гостроносими лодочками Manolo Blahnik зі скульптурними елементами. Завершили ансамбль сережки Agmes x Simone Bodmer-Turner і сонцезахисні окуляри Dita в оправі "котяче око", які нині носять головні модниці.

Реклама
Леді Ґаґа в сукні Alessandra Rich

Вибір співачки недарма припав на позачасовий елегантний образ. Наступного тижня Ґаґа виступить у парі з Тоні Беннеттом на дводенному джазовому концерті в Radio City Hall у Нью-Йорку. Крім того, приїхавши до Нью-Йорка після завершення знімання фільму "Дім Гуччі", вона показала чотири нові образи, що втілюють класичний стиль Старого Голлівуду. Можливо, Ґаґу надихнув драматичний образ її персонажа або просто так на неї впливає гламур Нью-Йорка. У будь-якому разі, обтислі й елегантні силуети їй личать.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.