До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити модні сонцезахисні окуляри cat-eye цього літа

Одним з ключових елементів модного літнього образу є правильно підібрані аксесуари, а саме сонцезахисні окуляри. Цього сезону найкращий варіант — в оправі "котяче око". Елегантні й ретрофутуристичні сонцезахисні окуляри перетворять навіть найневимушеніші образи на еталон стилю. Цього літа форма сонцезахисних окулярів cat-eye стала головним фаворитом серед streetstyle-активісток, і легко зрозуміти чому.

Streetstyle

Ще в 1960-х актриса Одрі Гепберн популяризувала цю модель. Тоді вона з’явилася у фільмі "Сніданок у Тіффані" в круглих окулярах Oliver Goldsmith з трохи підійнятим куточком. Минуло вже 60 років, а ця модель окулярів досі популярна. Крім того, стилізувати образ за допомогою ефектних моделей cat-eye досить просто. Зробіть ставку на мінімалізм 1990-х, поєднуючи окуляри з монохромним образом, або віддайте шану 1980-м, комбінуючи джинси й кросівки з аксесуаром у стилі ретро. Скандинавська модниця Емілі Сіндлев полюбляє прикрашати повсякденний образ, що складається з джинсів і яскравого гольфа, за допомогою мінімалістичних білих окулярів; генеральна директорка Тижня моди в Копенгагені Сесіль Торсмарк поєднує романтичну мінісукню з пишними плечима з лаконічною чорною парою cat-eye.

Реклама
Streetstyle
Streetstyle


Streetstyle

Форма сонцезахисних окулярів з трохи підійнятими зовнішніми куточками — одна з найпривабливіших і найуніверсальніших оправ. Все завдяки її здатності підкреслювати вилиці, візуально підіймати лінію очей вгору та створювати враження сяйливого погляду. Vogue.ua зібрав наймодніші окуляри cat-eye в колекціях брендів. Спробуйте приміряти мінімалістичну модель Jacques Marie Mage, квадратну версію Celine Eyewear і класичну форму 1950-х Loewe.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.