До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 нових образи Леді Ґаґи в Нью-Йорку

Останні два дні Леді Ґаґа провела в Нью-Йорку в готелі Plaza, і, схоже, це чарівне місце вплинуло на її стиль. Цей легендарний готель — одне з найпопулярніших місць для зйомок класичних фільмів, серед яких "На північ через північний захід", "Смішне дівчисько" і "Великий Гетсбі". До того ж, в Plaza зупинялося безліч знаменитостей — від Мерилін Монро до Грети Гарбо. Відповідно, в образах Ґаґи під час її перебування в готелі Plaza переважала класика, елегантність і спогади про Старий Голлівуд.

Леді Ґага в сукні Alessandra Rich

У вівторок вона з'явилася в місті в рожевій мідісукні зі складками Alessandra Rich і з мініатюрною білою сумочкою Fendi. Романтичну сукню в гороховий принт Ґаґа доповнила білими човниками Jimmy Choo і сонцезахисними окулярами котячої форми Gentle Monster, які надали образу вишуканості і лиску. Кількома годинами пізніше Ґаґа представила ще один образ, що запам'ятовується, з колекції Alexander McQueen весна-літо 2021 авторства Сари Бертон. Повністю чорне вбрання, з ярусами мережива шантильї і корсетним ліфом, ще в грудні 2020 року зарекомендувало себе як найзоряніше вбрання в колекції бренду. Ґаґа вирішила додати цьому образу ретрошику, додавши олдскульну сумку YSL Mombasa Horn Bag, створену ще Томом Фордом.

Реклама
Леді Ґага в сукні Alexander McQueen

Наступним убранням Ґаґи стала чорно-біла сукня Giuseppe di Morabito з об'ємними рукавами і квітковою вишивкою. Сукню було витримано в класичному стилі, як і вибір аксесуарів Ґаґи. Сережки-краплі Oscar de la Renta, блискучі діамантові кільця Ana Khouri і сумка-клатч Mark Cross завершили образ. Зазначимо, що саме Крос був улюбленим дизайнером аксесуарів Грейс Келлі.

Леді Ґага в сукні Giuseppe di Morabito

Четвертим убранням Ґаґи стала білосніжна сукня з колекції Giambattista Valli весна-літо 2021 з ніжного тюлю зі спідницею з фестонами. Співачка доповнила її за допомогою пальта вільного крою Fendi, білих туфель і м'ятної геометричної сумочки. Попри те, що Ґаґа не збирається заміж, ця сукня навіяла думки про весільну церемонію. Нагадаємо, що співачка і актриса вже більше року перебуває у стосунках з Майклом Поланскі.

Леді Ґага в сукні Giambattista Valli

Ґаґа і її стилісти Сандра Амадор і Том Ірбаут знають, як створити образ з драматизмом, і перетворити її поїздку в Нью-Йорк на модну демонстрацію. З огляду на те, що у Ґаґи залишилося ще трохи часу на Манхеттен, це означає, що на обрії можуть з'явитися ще кілька ефектних виходів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.