До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 джинсових спідниць довжини міді, як у Белли Гадід

Подобається це вам чи ні, але мода 2000-х повертається, включно зі спортивними костюмами в стилі Juicy Couture, кепками й джинсами bootcut. Якщо потрібне ще одне підтвердження, зверніть увагу на останній образ Белли Гадід у Нью-Йорку. Модель приміряла один з найсуперечливіших джинсових трендів десятиліття — джинсову довгу спідницю з низькою посадкою, що містить елементи клаптевого шиття й оздоблення із заклепками. Вибір Гадід нагадав про образи, які носили Менді Мур і Крістіна Агілера в нульових, однак Беллі вдалося осучаснити образ. Важкість спідниці модель компенсувала легким топом і крихітною сумкою через плече, а на ноги взула грубі чоботи на масивній підошві.

Белла Гадід

Гадід, відома своєю схильністю до вінтажу, купила джинсову спідницю Susamusa в улюбленій лондонській крамниці Depop. За останні місяці Белла продемонструвала кілька речей цього бренду, серед яких спідничний костюм, зроблений з обрізків тканини 1990-х. Гадід регулярно демонструє свої вінтажні знахідки підписникам в Instagram. Наприклад, у серпні вона вдягла картату мінісукню 1990-х Junya Watanabe під час подорожі до Лондона. Модель також бачили у вінтажному топі з довгими рукавами Chloe часів Стелли Маккартні.

Реклама

Нині, коли тренд на вінтажні речі стає дедалі популярнішим, чому б не придбати собі джинсову спідницю довжини міді, яка була так популярна в нульові. Нижче ви знайдете кілька модних моделей.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.