До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ніколя Гескьєр залишається креативним директором Louis Vuitton

Стало відомо, що Ніколя Гескьєр продовжив свій контракт з Будинком Louis Vuitton і залишається креативним директором жіночого одягу. "Я дуже радий відкрити наступну главу історії, яку я почав з Louis Vuitton майже п'ять років тому. Балансувати неймовірну спадщину і постійно прагнути інновацій – завжди було невід'ємною частиною моєї роботи. Я з нетерпінням чекаю подальшого розвитку всіх ідей, що ми придумали за ці роки", – прокоментував подію Ніколя Гескьєр.

Фото: Instagram @louisvuitton

Нагадаємо, що перше шоу Ніколя Гескьєра для Louis Vuitton відбулося в березні 2014 року. Перед ним дизайнер розіслав запрошеним лист, в якому зізнався в деякому хвилюванні напередодні показу, а саму колекцію сезону осінь-зима 2014/2015 присвятив моді шістдесятих – часу, який у нього асоціюється з оновленням і бунтарством. Сам він за роки в Louis Vuitton також встиг продемонструвати свій зухвалий характер, запропонувавши клієнтам бренду сміливіші і футуристичні образи. Якою буде наступна п'ятирічка Гескьєра в Louis Vuitton покаже тільки час.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.