До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Молода кров: юні музи Карла Лагерфельда

Карл Лагерфельд любить знаходити таланти, запалювати нові імена і наповнювати індустрію молодою кров'ю. Наприклад, його охоронець Себастьян Жондо зараз не тільки активно знімається в рекламі, а й навіть став дизайнером. Спробувати свої сили в цій майстерності Лагерфельд запросив і 16-річну Кайю Гербер. Vogue.ua згадав ще кількох муз дизайнера, вік яких ще не досяг і 20 років.

Карл Лагерфельд з похресником Гадсоном Кроенігом у фіналі показу Chanel Cruise 2018.
Лілі-Роуз Мелоді Депп

Лілі-Роуз Мелоді Депп – донька давньої подруги Лагерфельда, Ванесси Параді, і актора Джонні Деппа. Її світський дебют відбувся 2015 року під час шоу Chanel Paris-Salzburg в Нью-Йорку. Трохи сумний і навіть переляканий погляд дівчини тоді не завадив гостям побачити в прекрасній незнайомці впізнавані риси її батьків і обговорити потенційну можливість замінити маму, що в підсумку і сталося.

Реклама
Лілі-Роуз Депп і Карл Лагерфельд

За цей час Лілі-Роуз Депп встигла кілька разів пройтися по подіуму на показах Chanel, а також знятися в рекламних кампаніях бренду. Причому, модельна кар'єра дівчини побудована саме навколо Chanel, але модних обкладинок у неї вже не мало, включно з British Vogue, Vanity Fair і Vogue Paris.

Лілі-Роуз Депп у кампейні Chanel Eyewear
Лілі-Роуз Депп є обличчям аромату Chanel N°5 l’Eau
Віллоу Сміт

Донька актора Вілла Сміта Віллоу стала послом Chanel ще раніше, їй на той момент було всього 15 років. Новина розлетілася миттєво і викликала безліч питань – чи доречна юна дівчина на роль обличчя Chanel, чому Карл Лагерфельд зробив такий вибір, і що він хотів цим сказати мільйонам прихильниць Будинку.

Карл Лагерфельд і Віллоу Сміт

А сказати він хотів прості речі – що краса може і повинна бути різною, що потрібно не боятися висловлювати себе і пробувати щось нове. А зразу і привернув увагу до Chanel з боку підлітків – у Віллоу тільки в Instagram більше 2,5 мільйонів фоловерів.

Рекламна кампанія Chanel Eyewear
Рекламна кампанія Chanel Eyewear
Кайя Гербер

У Кайї Гербер поки немає у портфоліо рекламної кампанії Chanel, але якщо взяти до уваги те, якими темпами розвивається її кар'єра – це точно тільки питання часу.

Кайя Гербер з Карлом Лагерфельдом і мамою Сінді Кроуфорд

Але вона вже встигла взяти участь у кількох показах модного Будинку і отримала пропозицію від Лагерфельда про співпрацю – 2018 року вони представили спільну колекцію одягу, в якій французький шик зустрівся з каліфорнійською невимушеністю.

Кайя Гербер на показі Chanel Pre-Fall 2018

Читайте також:

Підсумки 2017 року: найпопулярніші моделі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.