До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2017 року: найпопулярніші моделі

Друга половина грудня – саме час підбити модні підсумки року. Vogue.ua вибрав найпопулярніших моделей, про які найбільше говорила преса в 2017-му.​

Адвоа Абоа
Vogue Britain грудень 2017

Нестандартна краса та важкі роки становлення не завадили Абоа засвітитися на обкладинках Vogue, перша з яких була для італійської версії, а остання cover стала прем'єрою нового головного редактора Vogue Britain Едварда Еннінфула. В анамнезі Адвоа – розхитана психіка, спроби самогубства та боротьба з наркотичною залежністю. Можливо, Абоа задасть тренд на нових героїв зі складною долею та своєю історією. Вибравшись на "світлу" сторону, модель запустила додаток Gurls Talk, своєрідний "розмовник" для дівчат, які опинилися у складній ситуації.

Реклама
Ешлі Грем
Ешлі Грем

Обкладинки всіх головних журналів сучасності (Ешлі також стала першою plus size моделлю, що потрапила на обкладинку Sports Illustrated) та множинні рекламні кампанії – Грем стала чудовою ілюстрацією позитивного ставлення до власної зовнішності й ваги. У цьому році, до того ж, Ешлі увійшла до списку найбільш високооплачуваних моделей у світі, заробивши п'ять з половиною мільйонів доларів.

Кайя Гербер
Marc Jacobs весна-літо 2018

Дочка Сінді Кроуфорд Кайя йде по стопах матері з високим олімпійським темпом. Стартувавши на Тижни моди в Нью-Йорку, Гербер одним махом зробила п'ять головних шоу (Calvin Klein, Marc Jacobs, Alexander Wang, Fenty x Puma, Coach) і не моргнувши оком вирушила на європейські Тижні – крокувати по подіуму у Fendi, Burberry, Moschino, Max Mara та інших. Останній контракт Кайї з брендом годинників Omega.

Кендалл Дженнер
Vogue Paris, жовтень 2015

У році, що минає, вперше за 14 років Жизель Бюндхен була витіснена зі списку найдорожчих моделей. "Посунула" старожила рейтингу Кендалл Дженнер. Не останню роль у популярності і високих доходах останньої зіграв Instagram. Такої численної і відданої армії шанувальників нема ні в кого. Сестри Белла і Джіджі Хадід не змогли і близько підтягнуться до лідера, дівчата виявилися на 9-му і 5-му місцях відповідно. До речі, в Дженнер в архіві вже більше десятка обкладинок Vogue.

Читайте також:

Різдвяна листівка від герцогів Кембриджських

Жінки, які надихали Крістіана Діора

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.