До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі образи Люпіти Ніонго на червоній доріжці

Зірці фільму "12 років рабства" і власниці премії "Оскар" за "Найкращу жіночу роль другого плану", Люпіті Ніонго 1 березня виповнюється 36 років. Найкрасивіша дівчина за версією журналу People має ще й чудовий смак. Темношкіра акторка знає свої сильні сторони і вміє правильно їх підкреслити і піднести себе. Так, насичені і пастельні кольори в парі з монохромними образами посідають чільні позиції в гардеробі Люпіти. Серед найкращих її вбрань – яскраво-червона сукня-кейп Ralph Lauren і небесно-блакитний образ у грецькому стилі з колекції Prada.

Люпіта Ніонго, 2014

Акторка не приховує своєї любові до пір'я, квіткових аплікацій і блискучих деталей. В її модній скарбничці: фіолетова шовкова сукня, щедро прикрашена золотим камінням Atelier Versace, ефектне синє плаття довжини максі, розшите бахромою з бісеру Calvin Klein by Appointment, а також молочний образ з пір'я марабу Oscar de la Renta на головній вечірці премії "Оскар". Vogue.ua зібрав найкращі образи Люпіти Ніонго на червоній килимовій доріжці.

Реклама

<b>Люпита</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.