До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі образи акторки Міллі Боббі Браун

19 лютого святкує день народження Міллі Боббі Браун. Британо-американській акторці і зірці серіалу "Дивні дива" виповнюється всього 15 років. Незважаючи на свій юний вік, Міллі вже встигла підписати контракт з IMG Models, прикрасити обкладинки Teen Vogue, W Magazine, Empire Magazine, Interview, Elle, L'Officiel, стати обличчям кутюрної лінії Calvin Klein by Appointment, а також наймолодшим послом доброї волі ЮНІСЕФ.

Міллі Боббі Браун в Armani

Міллі володіє дуже тонким смаком, часто вибирає класичні образи для виходів на килимову доріжку. П'ятнадцятирічна акторка з андрогінною зовнішністю вже встигла завоювати прихильність модних критиків, які охрестили її іконою стилю і молодою Крістен Стюарт. Міллі не боїться експериментувати з власним стилем. Вона з легкістю може одягнути вечірню романтичну сукню в парі з кедами Converse на червону доріжку, наступного разу з'явитися в лаконічному вбранні Calvin Klein і човниках, а потім здивувати всіх легкою сукнею Rodarte і грубими черевиками Stuart Weitzman. Vogue.ua зібрав найкращі образи молодої акторки.

Реклама

<b>луки Милли Бобби Браун</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.